Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın oyuncusu Gizem Güneş’in yeni dizisi İçimizden Biri’ne sürpriz bir isim daha katıldı!

Kuzey Yıldızı’nın oyuncusu Gizem Güneş’in yeni dizisi İçimizden Biri’ne sürpriz bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etmiş ve arkasından da sürpriz bir dizi gündeme gelmişti. Dizinin final sahnesinde yeni diziyle ilgili ipucu da verilmişti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yönetmeni ve senaristi Ersoy Güler, İçimizden Biri isimli yeni dizinin de hem senaryosunun yazıp hem de yönetecek.

Kuzey Yıldızı’nın son sahnesinde Gizem Güneş’in oynadığı Feride, yeni bir dizi senaryosu yazmaya başlamış ve İçimizden Biri başlığını da eklemişti. O sahnede durumu kimse anlamadı ama sonrasında İçimizden Biri’nin Show TV’nin yeni dizisi olduğu ortaya çıktı.

Gizem Güneş’in de yeni dizinin oyuncularından birisi olduğu ortaya çıkmıştı yakın zamanda. Bu kez Ege’de çekilecek olan dizide oynayacak bir isim daha gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından İçimizden Biri dizisine sevilen oyuncu Renan Bilek’in de dahil olduğu bilgisini verdi.

Kuzey Yıldızı'nın oyuncusu Gizem Güneş'in yeni dizisi İçimizden Biri'ne sürpriz bir isim daha katıldı! 7

Renan Bilek, ekranlara en son Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisiyle gelmişti. İçimizden Biri dizisinin başrol erkek karakteri ise henüz belli değil. Dizide, İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı anlatılacak.