Ana sayfa Dizi Haberleri Bu çifte bayılacaksınız! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel, Baht Oyunu’nda şimdiden favori çift oldular!

Bu çifte bayılacaksınız! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel, Baht Oyunu’nda şimdiden favori çift oldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yakında yaz dizileri birer birer ekrana gelmeye başlayacak. Haziran’ın ikinci haftası ile birlikte ekranda adeta bir yeni dizi bombardımanı yaşanacak! Sezon arası veren ya da final yapan dizilerin yerine, bu kez daha çok romantik komedi ağırlıklı diziler gelmeye hazırlanıyor.

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu da bu dizilerden birisi. Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’nun yeni tanıtımı izleyici tarafından beğenildi.

Dizinin yayın tarihi de açıklandı.  15 Haziran Salı akşamı 20:00’de ilk bölümüyle Kanal D’de ekran yolculuğuna başlayacak olan dizide, aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada’nın eğlenceli hikayesini konu alınıyor.

Hikayeyi kimi izleyiciler “Fakir kız, zengin oğlan” şeklinde klişe olarak tanımlasa da özellikle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı ekranda birlikte izlemek isteyenlerin çoğunlukla olumlu yorumlar yaptıkları görülüyor.

Dizinin renkli hikayesinin şimdiden izleyicinin dikkatini çektiği de yorumlara yansımakta. Baht Oyunu, genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.  Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

İşte dizinin ilk bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bazıları…

blank

blank

blank