Ana sayfa Dizi Fragmanları Nalan’ın gözyaşlarına şimdi de Türkan ekleniyor! Üç Kız Kardeş’te ailenin kıymeti öne çıkıyor!

Nalan’ın gözyaşlarına şimdi de Türkan ekleniyor! Üç Kız Kardeş’te ailenin kıymeti öne çıkıyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Çekimleri Ayvalık’ın eşsiz doğasında gerçekleşen, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak öyküsü ile Üç Kız Kardeş dizisinin izleyicinin beğenisini kazanması bekleniyor. Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın gözyaşları gibi bu dizide de Türkan’ın gözyaşlarını izleyeceksiniz.

Dizinin ikinci tanıtımında yeni gelin olan Türkan’ın (Özgü Kaya) Somer (Berker Güven) tarafından istenmediği, kayınvalidesi Rüçhan (Veda Yurtsever) karakterinin ise pamuklara sarmalayacağım diye konuşup tam tersi kötü davrandığı sahneler dikkat çekti. Evlendikten sonra ailesinin kıymetini bir kez daha anlayan Türkan’ın gözyaşları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor.

Çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde şu oyuncular buluştu: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan “Üç Kız Kardeş” 22 Şubat Salı Kanal D’de…