Ana sayfa Dizi Haberleri Kriz çıkmıştı, tv8’den sonra Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisi bakın hangi kanalda yayınlanacak?

Kriz çıkmıştı, tv8’den sonra Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisi bakın hangi kanalda yayınlanacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz, ekranlara en son Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Maraşlı dizisiyle gelmişti. Mahur rolüyle çok beğenilen oyuncu, ne yazık ki dizinin erken finaliyle hüsrana uğradı. Ancak bu kez Çağatay Ulusoy ile partner olarak yeni bir proje ile dönmeye hazırlanıyor.

Çağatay Ulusoy ise uzun süredir ekranlarda yok. En son Show TV’nin İçerde dizisinde rol almıştı. Oyuncu, daha sonra Netflix için çekilen Hakan: Muhafız isimli fantastik dizide oynadı ve ardından yine aynı platform için çekilen Kağıttan Hayatlar filminde rol aldı.

Son olarak ise BluTV’nin Yeşilçam dizisinde oynadı. Eylül 2016’da başlayan ve Haziran 2017’de 39. bölümüyle final yapan İçerde dizisinden sonra Süslü Korkuluk ile ekranlara dönmesi bekleniyordu.

Aradan geçen 5 yılın ardından hayranları onu dijitalde değil bu kez ekranda görmek için heyecanla beklemekteydi. TV8’de yayınlanacak olan dizinin tanıtımı da ekrana geldi. Apar topar yurt dışından dönerek ilk tanıtımı çeken başarılı ve genç yönetmen Cem Karcı, koronavirüse yakalanınca çekimler durdu.

Kriz çıkmıştı, tv8'den sonra Alina Boz ve Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisi bakın hangi kanalda yayınlanacak? 7

Ancak sonrasında dizinin yapımcısı OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun, Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düştüğü öğrenildi. Konunun detayı bilinmiyor fakat bu durum Süslü Korkuluk dizisi için bambaşka bir süreci getirdi!

Dizi için bir kanal arayışına girildiği ve tek tek kapıların çalındığı kulislere yansıdı. Ve son karar da yakın zamanda ortaya çıktı! Ne yazık ki Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un hayranlarını bir nebze üzecek bu karar! Zira dizi, televizyon ekranında değil, Disney Plus’ta yayınlanacak. En azından iddialar şu anda bu yönde…

Kulislerde konuşulanlara göre, yaz aylarında yayına girmeye hazırlanan Disney Plus, Süslü Korkuluk dizisinin yayın haklarını satın aldı. Bu durum da diziyi ekranda görmeyi bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı! 2022’nin iddialı projelerinden birisi olacağı konuşulan Süslü Korkuluk için şimdilik gelişmeler bu yönde. Ancak henüz netlik kazanmış değil…