Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in birbirlerine vedasındaki ayrıntı!

Kanunsuz Topraklar’ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in birbirlerine vedasındaki ayrıntı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin iddialı başlayan dizisi Kanunsuz Topraklar, bu hafta 16. bölümüyle ekranlara veda etti! Kısa süren ekran yolculuğunda ne yazık ki dizi, istenen reytingleri alamadığı gibi hakettiği ilgiyi de göremedi! Diziyi başından beri takip edenler için büyük bir hüsran oldu final yapması.

Usta yönetmen Faruk Teber’in 6 bölüm çektiği ve daha sonra koltuğunu Cevdet Mercan’a devrettiği dizide başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç oynuyordu. İkili, ekran uyumları ile de oyunculuklarıyla da büyük beğeni topladılar Kanunsuz Topraklar dizisinde.

Gülfem ve Davut çiftine hayat veren iki başarılı isim, kamera arkasında da hazırlık sürecinden beri büyük bir dayanışma ve arkadaşlıkla ilerlettiler süreci.

Zaman zaman set fotoğrafları paylaşan iki oyuncunun, kamera arkasındaki dostlukları da takipçilerinin şahit olduğu bir durumdu. Birbirlerine verdikleri değer de söylemlerinden anlaşılıyordu.

Dizinin final bölümünün son set gününden fotoğraflar, oyuncular tarafından paylaşıldı. Diziye ve rol arkadaşlarına, tüm ekibe veda etti herkes tek tek.

Bu isimler arasında başrol oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş de vardı. Kamera önünde başarılı bir uyum yakaladığı Uğur Güneş’e, dizinin setinden bir pozla veda etti. Bilgiç, iyi arkadaş olduklarını ortaya koyan sevgi cümleleri dikkat çekti.

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 13

Esra Bilgiç, dizinin final bölümünün birlikte oynadıkları son sahnesi sonrası çekilen bir pozlarını paylaştı. Bilgiç, “Canım arkadaşım, canım partnerim ile son sahnemizi çektik. Paşazade Madencilik’te son fotoğrafımız” notuyla yayınladı instagram sayfasından.

Aynı fotoğrafı Uğur Güneş de paylaştı ve “Can partner Esra Bilgiç, elimize sağlık” notunu düştü. Dizinin kamera arkasında uzun zamandır yanyana çalışan iki oyuncunun içtenlikli veda sözleri, geride güzel bir dostluk oluştuğunu da ortaya koydu.

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 14

Bu arada Esra Bilgiç, dizide birlikte rol aldığı isimlerle pozlarını da tek tek paylaşarak herkese veda etti. Kanunsuz Topraklar dizisinde kendisine eşlik eden Bilbey isimli atını da unutmadı oyuncu…

İşte Bilgiç’in paylaşımları…

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 15

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 16

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 17

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 18

Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in birbirlerine vedasındaki ayrıntı! 19