Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nazlı Pınar Kaya, Cemile karakteri ile birlikte yeni bir dünya ile tanıştı!

Nazlı Pınar Kaya, Cemile karakteri ile birlikte yeni bir dünya ile tanıştı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterini Nazlı Pınar Kaya canlandırıyor. Genç oyuncunun dikkat çeken bir rolle ekranda olması kariyeri adına çok önemli bir gelişme oldu.

Oyunculuğun kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Kaya, MAG dergisine konuştu ve özel pozlar verdi. İşini yapmaktan dolayı memnun olduğunu anlatan oyuncu, sette geçirdiği zamanların en güzel zamanları olduğunu belirtiyor.

Nazlı Pınar Kaya, “Set, sahne hep evim gibi oluyor. Hayatı bir yolculuk olarak görüyorum ve oyunculuk yaparken başka bir karakterle tanışmak onun yolculuğuna eşlik etmek demek. Yaşadıklarını, duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışmak zor ama bir o kadar da keyifli” dedi.

Nazlı Pınar Kaya, Cemile karakteri ile birlikte yeni bir dünya ile tanıştı! 8

2015 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Kaya, Hayatımın Aşkı dizisindeki Duru performansı ile setlere adım attı. Ardından Kalbimdeki Deniz dizisindeki Figen karakterini canlandıran oyuncu, Zümrüdüanka dizisinde de kısa süre yer aldı.

Asıl çıkışını Gönül Dağı dizisiyle gerçekleştiren Nazlı Pınar Kaya için her yeni rol yeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Oyuncu, “Her karakterde yeni bir dünya ile tanışıyormuşum gibi geliyor. Birini daha anlayıp yoluma ondan öğrendiklerimle devam ediyorum” dedi.

Nazlı Pınar Kaya, Cemile karakteri ile birlikte yeni bir dünya ile tanıştı! 9

Canlandırdığı Cemile karakteri hakkındaki düşüncelerini da anlatan oyuncu, şunları söyledi:

” Cemile’yi tam bir Anadolu kadını olarak tanımlıyorum. Çok küçük yaşta annesini kaybetmesine rağmen hayatta çok güçlü duran bir kadın, içinde hiç kötü his barındıramayan bir karakter. Cemile, sevdiklerinin en büyük destekçisi. Cemile ile en çok hayat enerjimizi benzetiyorum ne olursa olsun güçlü durmaya, bir şekilde hayata güzel yönlerinden bakmaya çalışıyoruz.”