Ana sayfa Dizi Haberleri Med Yapım yeni bir dizi hazırlığında! Başrol için geçen isimler şok edecek!

Med Yapım yeni bir dizi hazırlığında! Başrol için geçen isimler şok edecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz, Kadın, Baraj, Yasak Elma gibi birçok başarılı projeye imza atan Med Yapım yeni bir dizi hazırlığı içinde. Yeni sezona yetişmesi planlanan dizinin başrol oyuncuları için geçen isimler ise oldukça şaşırtıcı.

Söz konusu proje yine bir Güney Kore uyarlaması. Orijinal adı My Mister olan dizi Türkiye’ye uyarlanacak.

2018 yılında Güney Kore’de 16 bölüm olarak yayınlanan dizi farklı jenerasyondan iki kişinin hayatlarını anlatacak. Dizi, 40 yaşında bir adam ile 20 yaşındaki bir kızın yaşam mücadelesini verirken yollarının kesişmesi ve birbirlerini iyileştirme sürecini ele alıyor.

Med Yapım yeni bir dizi hazırlığında! Başrol için geçen isimler şok edecek! 9

Dizinin başrol oyuncuları için ise iki oyuncunun ismi geçiyor: Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy. Bu isimler gündeme düşse de henüz resmi bir açıklama yok.

Eğer haber doğru çıkarsa Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönmüş olacak. Hazal Kaya en son 2017 yılında Bizim Hikaye dizisinde başrolde yer almış, bu yıl da Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Med Yapım yeni bir dizi hazırlığında! Başrol için geçen isimler şok edecek! 10

Hazal Kaya, son olarak Netflix’te yayınlanacak Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrolde yer almıştı. Ancak çekimleri tamamlanan sekiz bölümlük dizinin ne zaman gösterime gireceği henüz açıklanmadı.

Med Yapım yeni bir dizi hazırlığında! Başrol için geçen isimler şok edecek! 11

Buğra Gülsoy da en son rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah karakterini canlandırıyordu. Dizinin sona ermesiyle Gülsoy da yaz tatiline girmişti. Dolayısıyla hem Hazal Kaya’nın hem de Buğra Gülsoy’un yeni bir dizide bir araya gelmesi için herhangi bir engel bulunmuyor.