Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan set itirafı geldi!

Gönül Dağı’nın Cemile’si Nazlı Pınar Kaya’dan set itirafı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve ilk sezonu çok başarılı geçen Gönül Dağı dizisi, ikinci sezona hazırlanıyor. Eskişehir’de yapılan çekimler yakında yeniden başlayacak. Yaz arası veren dizinin oyuncuları bir süredir tatildeydi. Ağustos ayı içinde ekibin bir araya gelerek çalışmaların başlaması bekleniyor.

Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterine hayat veren Nazlı Pınar Kaya, başarılı performansı ile dikkat çekti. Dizi sayesinde bir anda geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgi gören oyuncunun hayranları da artmaya devam ediyor.  Nazlı Pınar Kaya, canlandırdığı karakter ve çekimler hakkında MAG Ağustos sayısına özel açıklamalarda bulundu. Kaya’nın set ile ilgili yaptığı bir itiraf ise hemen dikkatleri çekti. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki setin ne kadar zor olduğuna değinen oyuncu, şöyle konuştu:

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya'dan set itirafı geldi! 9

“Sezon finali yaptık. Bildiğiniz gibi çekimlerimiz Eskişehir’de. Güzel ama zor bir coğrafya. İklim şartları bizi gerçek anlamda zorladı. Hava durumu bazen eksilere düşüyordu, soğuktan nefes almakta bile zorlandığımız oldu. İlk defa şehir dışı işinde bu kadar uzun çalışıyorum, evden uzak olmak farklı ve güzel bir deneyim.”

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya'dan set itirafı geldi! 10

Dizide doğa şartları nedeniyle oyuncuları zorlayan birçok konu olmasına rağmen, izleyicilerin ilgisi ise ekibin içini ısıtıyor. İlk sezonda milyonlarca dizi hayranı ekran başına geçti. Sosyal medyada da çok etkili olan Gönül Dağı, iyi reytingler aldı. İkinci sezonda da aynı başarının tekrarlanması bekleniyor.

İzleyicilerin ilgisinin kendilerine moral olduğunun altını çizen Nazlı Pınar Kaya, “TRT 1 seyircilerinin desteği, bizi sevmiş olmaları, aldığımız güzel tepkiler çok motive edici oldu. Ailelerinden biri yaptılar bizi, bu çok mutlu ediyor. Tabii oyuncu kadromuz, kamera arkası ekibimiz o kadar güzel ve eğlenceli insanlardan oluşuyor ki o yüzden keyifle çalışıyoruz” diye konuştu.

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya'dan set itirafı geldi! 11

Gönül Dağı dizisinde çok güzel bir masal anlatıldığının da altını çizen genç oyuncu, karakterlerin hepsinin kendisine has hikayelerinin olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, “Kim izlese kendinden, çevresinden bir parça bulabileceği gerçek bir Anadolu hikâyesini yansıtıyoruz” dedi.