Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Kızılcık Şerbeti ne de Yargı, asıl büyük sürprizi Adım Farah dizisi gerçekleştirdi!

Ne Kızılcık Şerbeti ne de Yargı, asıl büyük sürprizi Adım Farah dizisi gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyonlarında son dönemde çok kaliteli diziler ekrana geliyor ve bunlardan birisi de çarşamba akşamları Fox TV’de yayınlanan Adım Farah oldu. Hem hikayesi hem oyuncu kadrosuyla izleyenleri çok etkileyen dizi, sosyal medyada da çok güçlü bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek hayranları zaten Türkiye’den daha çok yurt dışındaki birçok ülkede geniş bir hayranlık ortaya koyuyor ve Adım Farah dizisinin dünyaya yayılması noktasında da bu sosyal medya etkileşiminin önemi her geçen gün daha da artıyor.

Adım Farah dizisi reytinglerde ise Türkiye’deki diziler arasında aslında orta sıralardaki bir yapım konumunda. Yani sıradan bir diziden bir tık daha iyi olan Adım Farah, reytingler noktasında böyle olsa da sosyal medyada ve algı da çok daha yüksek noktada.

Adba TV tarafından 24-30 Nisan tarihleri arasında yapılan araştırmada “en popüler diziler” arasında Adım Farah ikinci sıraya yükseldi. Yalı Çapkını gibi sezonun en başarılı yapımlarından birisinin hemen ardından 35 bin 700 ileti ile ikincilik elde eden Adım Farah için bu büyük bir başarı.

Ne Kızılcık Şerbeti ne de Yargı, asıl büyük sürprizi Adım Farah dizisi gerçekleştirdi! 7

Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranlarının büyüklüğünün de etkisi var. Adım Farah projesi Türkiye’de olmasa bile yurt dışındaki Türk dizisi hayranları tarafından çok sahiplenildi.

Kızılcık Şerbeti gibi bu sezonun çift haneli reytingler alabilen çok etkili dizisinin listede 4. sırada yer aldığını, 5. sırada bulunan Yargı dizisinin de ikinci sezon sonuna doğru giderken yine çok iyi reytingler elde ederek birincilikten inmediğini söyleyelim.

Reytinglerde birincilikler elde eden Kızılcık Şerbeti ve Yargı dizilerinin sosyal medyada Adım Farah’ın gerisinde kalması da dikkat çeken bir detay.

Akın Akınözü faktörünün de final yapan Tuzak dizisini sosyal medyada ne kadar güçlü şekilde taşıdığını bu liste bir kez daha gösteriyor. En popüler diziler arasında 3. sırada yer alan Tuzak, yurt dışı satışları da çok iyi olan bir proje ve bu sayede 1 sezon ayakta kalmayı başardı.