Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam! Baba dizisine ikisi de yetişemiyor!

Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam! Baba dizisine ikisi de yetişemiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları Show TV’de ekrana gelen Baba dizisi, karşısında reytingleriyle uzun zamandır mücadele verdiği dizileri geçmeyi başaramıyor! Ancak sosyal medyada dikkat çekici bir duruma imza atıyor!

Salı günleri Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, reytingde birinciliği bir süre atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine kaptırmıştı. Geçtiğimiz hafta yeniden zirveyi almıştı. Ancak bu hafta, Total’de yeniden Ben Bu Cihana Sığmazam ilk sıradaydı.

Zirvedeki bu kıyasıya yarışta iki dizinin rekabeti çok belirgin. Baba dizisi ise yeni sezona çok daha iddialı ve hikayesi güçlendirilmiş bir şekilde çıktı. Haluk Bilginer gibi usta bir isimle birlikte son yılların başarılı genç oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı Baba, sadık bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Fakat beklenen sıçramayı reytingde bir türlü yapamadı! Bu hafta Total ve AB’De ancak 10. sırada yer alabildi! ABC1’de ise 8. sıradaydı. Giderek reytingleri zorlayan bir durum izliyor Baba. İlk 10 tablosundan çıkması an meselesi! Ancak tabii yükselme etkisi de göstermesi mümkün!

Ne Üç Kız Kardeş ne de Ben Bu Cihana Sığmazam! Baba dizisine ikisi de yetişemiyor! 7

Reytingdeki bu düşük puanlı duruma karşın, sosyal medyada ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor! Dizi, Salı akşamlarının favori dizileri Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerine haftalardır sosyal medyada fark atıyor!

25 Ekim akşamı yayınlanan yeni bölümüyle gün içerisinde 8 bin 400 iletiye konu oldu Baba! Reytingin zirvesindeki iki ismi katlayarak geliyor! Bir süredir sosyal medyadan aldığı büyük destek dikkatleri çekiyor Baba’nın! Dizi, reytingde başarılı bir grafik çizemese de sosyal medya rüzgarını arkasına almakta uzun zamandır. Bakalım bu rüzgar, diziyi ayakta tutmaya devam edecek mi? İzleyip göreceğiz…