Ana sayfa Dizi Haberleri Buyur buradan yak! Yargı dizisini izleyenlere yine beyin yaktıracak paylaşım!

Buyur buradan yak! Yargı dizisini izleyenlere yine beyin yaktıracak paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Dneiz’in yer aldıkları Yargı, Kanal D’nin gözbebeği dizisi olmaya devam ediyor! Pazar akşamları yayınlanan dizi, reytingleriyle kanalı da yapımcıyı da izleyenleri de mutlu ediyor. Dizinin hikayesi o kadar tahminlerin ötesine gidiyor ki her hafta bir başka çılgınlık, bir başka sürpriz, bir başka beyin yakan olay ortaya çıkıyor!

Heyecanı hiç düşürmeyen temposu ile Yargı dizisinin başarısındaki büyük pay sahiplerinden birisi de senarist Sema Ergenekon! Her hafta yeniden kartların karıldığı, katillerin bulunup, cinayetlerin, olayların çözüldüğü, ancak yine bir başka şokla izleyicinin buluştuğu Yargı, tahminlerin ötesine gidiyor her bölümle!

İkinci sezonuyla da izleyenleri peşinden sürüklemekte. Kuyudan çıkan ve aralarında Neva’nın da olduğu cesetlerin sırrı çözüldü! Neredeyse kimsenin tahmin edemediği bir isim, muhabir Burak’ın olayın altından çıkmasının şoku atlatılamadan, Yekta’nın Burak’ı ihbar eden ve onun müvekkili olması için eline düşüren kurnaz planı da çok şaşırttı! Burak’ın katil olduğunu bile bile sırf Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren’i düşman ilan ederek onlardan intikam peşine düşen Yekta’nın yapacakları şimdi büyük merak konusu.

Yeni bölümü heyecanla beklenen diziyle ilgili yapılan son paylaşım ise kafaları daha da karıştırmış durumda! Dizinin sevilen ismi Ilgaz Savcı’nın fotoğrafıyla birlikte, Yargı’nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım aşağıda…

Buyur buradan yak! Yargı dizisini izleyenlere yine beyin yaktıracak paylaşım! 7

Bu paylaşımı görenler için yine meraklı sorular kafalarda oluşmaya başladı! “Kimseden bu kadar emin olamayız, kendimizden bile… Hep bir yanılma payı vardır.” sözüyle neyin işaret edildiğini ilerleyen bölümlerde göreceğiz! Ancak Ilgaz savcının, görünenin ötesinde bambaşka bilgilere ulaşıp yine çok şaşırtacak gelişmelerle davayı çözeceğinin ipuçları olarak da görülüyor bu sözler! Ancak bambaşka bir durumu da işaret ediyor olabilir!

Kan tuttuğu söylenen Burak’ın adliyedeki görüntüsünü izleyip, bir memurun kanayan burnuna rahatlıkla baktığını gören Ilgaz, ilk delili yakalamıştı! Şimdi Burak’la ilgili gerçeklerin peşine düşecek! Yargı dizisi heyecanlı bölümleriyle yine izleyenleri sürüklemeye devam ediyor…