Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Varsa yoksa Tozluyaka!

Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Varsa yoksa Tozluyaka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları ekrandaki rakip dizilerin sayısı bu hafta arttı! Zirveyi kimseye bırakmayan Yargı ve Teşkilat dizileri, bir süredir kıyasıya mücadeleleri ile dikkatleri çekiyor. Yargı’nın geçtiğimiz sezon birinciliği bırakmadığı ekranda Teşkilat dizisi, bir süre ilk sıraya yükselmeyi başarmıştı. Ancak karşı atakla birlikte Yargı bir kaç haftadır yine lider!

Kanal D’nin Yargı ve TRT1’in Teşkilat dizileri, Pazar akşamlarının en güçlü iki rakibi olarak ortada duruyor! Ayrıca ekranda reytingleriyle çok öne çıkamasa da sosyal medyayı fena halde sallayan dizisi Tozluyaka da Pazar günleri sadık bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor!

Yaz sezonundan gelen Tozluyaka, genç kuşağın ilgiyle izlediği bir yapım olmayı sürdürmekte! Bu denkleme yeni dahil olana Show TV’nin yeni dizisi Güzel Günler de alternatif bir dizi olarak bu hafta ilk bölümüyle ekrandaydı. Binnur Kaya, Ecem Erkek gibi komedinin sevilen pek çok ismini bir araya getiren dizi, ilk bölüm reytingleriyle Tozluyaka’dan çok daha iyi sonuçlar aldı!

Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Varsa yoksa Tozluyaka! 8

Tozluyaka dizisi, Total’de 9. ve ABC1’de 10. sırada yer alırken AB’de ilk 10 sıralamasına giremedi! Ancak Güzel Günler dizisi, ilk bölümüyle Tozluyaka’dan çok daha iyi bir sonuç aldı ve Total ve ABC1’de 6. ve AB’de 5. sıra ile Pazar akşamlarının yeni rakibi olduğunu ortaya koydu!

Tozluyaka, bu listede çok gerilerde kalıyor uzun zamandır! Reytingleri hiç açıcı değil. Fakat dizinin kemikleşmiş izleyici kitlesi, sosyal medyada çok büyük bir destek vererek dizinin reytingleriyle ekrana damgasını vuran Teşkilat ve Yargı dizilerini bile geçmesini sağlıyor!

Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Varsa yoksa Tozluyaka! 9

Liseli gençler arasında yaşananların konu edildiği Tozluyaka dizisi, adeta sosyal medyada tozunu attırmaya devam ediyor! Üstelik ekranın en çok konuşulan dizilerinden Yargı ve Teşkilat’a karşı! Tozluyaka dizisi sosyal medya karnesini bu hafta da çok yüksek destekle birinci olarak aldı!

En yakın rakibi Teşkilat ile arasındaki fark, Tozluyaka’nın sosyal medyadaki etkinliğini de ortaya koyuyor! Gün içinde 91 bin 300 paylaşıma konu olan Tozluyaka, Pazar akşamlarının sosyal medyada en çok konuşulan dizisi olmaya devam ediyor!