Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek sevgisi, dizi tanımıyor! Ekranda olmasa da gündemden düşmedi!

Engin Akyürek sevgisi, dizi tanımıyor! Ekranda olmasa da gündemden düşmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Engin Akyürek, uzun zamandır ekranda yok. Dizileriyle özlenen oyuncu, en son Disney Plus için çekilen Kaçış dizisiyle gündeme geldi. Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin ardından dijital platform için kendi yazdığı dizinin başrolünde oynayarak başka bir yol çizdi oyuncu.

Geçtiğimiz ay yeni yaşına basan Engin Akyürek, 41 yaşına girdi. 12 Ekim doğumlu Akyürek, Ekim ayında doğum gününü de kutlaması sebebiyle hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılandı. Dizileriyle pek çok ülkede tanınan oyuncu, özellikle Latin ülkelerinde adeta bir Hollywood yıldızı gibi karşılanıyor.

Pek çok yabancı hayranı, oyuncuyu yakından takip ederken, Disney + platformundaki yeni dizisi de büyük bir heyecan yaşattı. İrem Helvacıoğlu ile başrolünü paylaştığı ve çekimleri Gaziantep’te yapılan diziyle büyük bir riske de girdi oyuncu!

Zira Türkiye’de Haziran ayında yayına başlayan Disney Plus’ın ilk orijinal yerli dizisinde başrol olmanın dışında, hikayenin de kendisine ait olması nedeniyle ayrı bir heyecan ve mesleği açısından da farklı bir riski aldı Engin Akyürek!

Ancak Kaçış, çok beğenilen bir dizi olarak Engin Akyürek’e hem oyunculuk hem de hikaye anlamında izleyenlerden, eleştirmen çevrelerinden yüzünün akıyla çıktığı bir proje olması açısından büyük başarı getirdi.

Engin Akyürek’i ekranda yeniden görmek isteyen izleyiciler için henüz net bir projesinin olmadığını belirtelim. Ancak oyuncu tv dizilerinde yer almıyor olsa da gündemde kalmaya devam eden ünlü isimler arasında her zaman. Kara Para Aşk ve Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizileriyle Latin Amerika’da da çok sevilen Engin Akyürek, sosyal medyanın gündeminde Ekim ayında da yoğun bir şekilde olmaya devam etti…

Engin Akyürek sevgisi, dizi tanımıyor! Ekranda olmasa da gündemden düşmedi! 8

2015 yılında Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde “En İyi Aktör” ödülünü de alarak büyük gurur yaşatan Engin Akyürek, giderek artan dünya çapındaki ününü Kaçış ile sağlamlaştırmakta. Ayrıca sosyal medyada da tüm dünyada konuşulmaya devam etmekte.

Oyuncunun Adba.tv tarafından yapılan araştırmaya göre Ekim ayında 96 bin 600 paylaşıma konu olmuş olması, hala popülerliğini korumaya devam ettiğinin de bir göstergesi! Zira dizileri yayında olan pek çok ünlü isim bile bu rakamlara ulaşabilmiş değil! Engin Akyürek ismi, giderek bir marka halini almaya başlarken oyuncuyu ekranda olmasa bile gündemde tutmaya devam ediyor hayranları, sevenleri ve takipçileri…

Engin Akyürek sevgisi, dizi tanımıyor! Ekranda olmasa da gündemden düşmedi! 9