Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinden teklif gelince 5 yıldır bekleyen Hakan Yılmaz bile karşı koyamadı!

Kuruluş Osman dizisinden teklif gelince 5 yıldır bekleyen Hakan Yılmaz bile karşı koyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezonu ile atv ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Burak Özçivit’in başrolünde olduğu dizide yeni sezonda Kayra Zabcı ve Öykü Gürman kadın oyuncular arasına katıldı. Bu iki önemli ismin canlandırdığı karakterlerin yanı sıra, Hakan Yılmaz da yine projeye katılarak uzun yıllar sonra setlere dönüş yaptı.

5 yıldır hiçbir dizi projesini kabul etmediğini söyleyen Hakan Yılmaz, teklif Kuruluş Osman projesinden gelince buna kayıtsız kalamadı. Dizinin kendisini heyecanlandırdığı ve sete küçük bir çocuğun mutluluğu ile gittiğini anlatan oyuncu, farklı bir rol olduğu için diziyi tercih ettiğini anlattı.

Bozdağ Film Youtube kanalına özel bir röportaj veren Hakan Yılmaz, “Bugüne kadar bana gelen işlerin hepsi birbirinin aynısıydı, bütün karakterler birbirini anımsatıyordu. O yüzden hiçbiri beni heyecanlandırmamıştı, ta ki Kuruluş Osman’dan gelen teklife kadar” şeklinde konuştu.

Kuruluş Osman dizisinden teklif gelince 5 yıldır bekleyen Hakan Yılmaz bile karşı koyamadı! 7

Kuruluş Osman dizisinin 4. sezonuna Prens Kantakuzenos karakteri ile katılan oyuncu, bugüne kadar rol aldığı karakterlerden çok farklı bir kişiliğe büründü ve bu nedenle de hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Kuruluş Osman gibi çok büyük bir etkinlik sergileyen dizide bulunmaktan memnuniyet duyan Hakan Yılmaz, 30 yıllık profesyonel oyunculuk yaşamında şimdiye kadar kendisine gelen teklifler arasında çok farklı bir rol olduğu için dizide yer almayı özellikle istedi.

Hakan Yılmaz, ilk kez bir dönem dizisinde çalışmanın kendisinde yarattığı duyguyu ise şu şekilde anlattı: “Benim rol aldığım diziler sitcom ağırlıklıydı. Türkiye’nin ilk sitcomlarını yapan insanlardan biriyim. Uzun yıllar kapalı mekanlarda, stüdyo ortamında, gündüzü ve geceyi beklemeden sadece tek bir ışık oyunuyla gece yapabildiğimiz bir set yoğunluğundan geldim bugünlere. Dışarıda çekimlerim oldu ama, ilk kez bir dönem işinde çalışıyorum.

Son 5 yıldır da hiçbir iş almıyordum, çünkü gelen işler hep birbirini anımsatıyordu. Ama Kuruluş Osman’ı nasıl anlatsam… Çok acayip bir duygu. Küçük bir erkek çocuğu gibi sete geliyorum. Buradaki dekorlar, kostümler… Bunlar benim her an ulaşabileceğim ya da her dakika karşıma çıkabilecek, her projelerde olan şeyler değil. O yüzden ilk içeri girdiğimde set ortamı beni çok heyecanlandırdı. Böyle bir oluşumun içinde olmak mesleki olarak bana çok şey katıyor. Mutluyum, huzurluyum.”

Bu sözleri ile Hakan Yılmaz, Kuruluş Osman dizisinin oyunculuk kariyerinde en özel işlerden birisi olduğunu anlatmak ile kalmadı, oyunculuk mesleğine ilk başladığı günlerde yaşadığı heyecanın benzerini yaşamakta olduğunu da ifade etmiş oldu.