Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ile Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’ndan ayrıldıktan aylar sonra buluştu!

Neslihan Atagül ile Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’ndan ayrıldıktan aylar sonra buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde üst üste ayrılıkla yaşandı. Önce Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etti, ardından ise Uraz Kaygılaroğlu senaryo gereği diziden ayrıldı… İki isim de Şubat ayında dizi ile ilişkilerini kesti…

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisi, aradan geçen 2 ayın ardından bu sefer sanal ortamda buluştu. Bu buluşma örnek bir proje için gerçekleşti. Kaygılaroğlu, çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla 23 Nisan Cuma akşamı Instagram hesabından 1.5 saat süren bir yayın gerçekleştirdi.

Bu kampanyaya birçok önemli isim katıldı. Bu isimler arasında eski rol arkadaşı Neslihan Atagül de vardı. Önleme merkezlerinin kurulması için bağış toplanan gece için Kaygılaroğlu, “Herkesin çocuğunun başına gelebilir” diye konuştu. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadale Derneği’nin sözcüsü olan Uraz Kaygılaroğlu önderliğinde bir gecede 1 milyon TL toplandı.

Atagül hem arkadaşını çabası için tebrik etti hem kampanyaya destek oldu hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Atagül, “Uraz iyi ki böyle bir yola çıktın. Yolunuz açık olsun. Böyle bir yola çıkarken bizleri de şahit ettiğin için kendi adıma da teşekkür ederim” diye konuştu.

Ulusal Egemenliğimizin geleceğe bırakacağımız miras olduğunun altını çizen Neslihan Atagül, “Bizler de en ideal şekilde bilgileri çocuklara aktarabiliriz. Umarım en ideal şekilde aktarabiliriz. O sebeple, iyi ki böyle bir günde yaptınız bunu. Yoğunuz açık olsun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız da kutlu olsun” sözlerini söyledi.