Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde 3 hata yapma hakkı!

Menajerimi Ara dizisinde 3 hata yapma hakkı!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın Star TV’de yayınlanan ilgiyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın Devin Özgür Çınar, Kemal Başar ve Zeynep Köse’yi ağırlayacağı 35. bölümünden yeni bir ön izleme sahnesi paylaşıldı. Tanıtımda Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış (Deniz Can Aktaş), İrem (Tuğçe Açıkgöz) konusunda tartışırken, Barış’ın söyledikleri Dicle’yi çok şaşırtıyor. İkili arasındaki gerginliği fırsat bilen Ceyda (Özge Borak) ise Dicle’ye yalnız üç kez hata yapma hakkı olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Yarın akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan ‘Menajerimi Ara’ dizisinden yayınlanan yeni ön izleme sahnesi, akıllarda “Dicle ve Barış’ın arası tekrar mı bozuluyor?” sorusunu yarattı. ‘Kaybolan Yıllar’ filminde Barış’ın partnerini oynayacak oyuncu için İrem’i düşünen Dicle, Barış’ın sert tepkisiyle karşı karşıya kalıyor.

İrem’in gösterdiği başarılı performansa rağmen Barış’ın kararlı bir şekilde onunla oynamak istemediğini dile getirmesi Dicle’nin kafasını karıştırıyor. Aralarında çıkan gerginlik sırasında Barış, Dicle’nin başkasını bulamadığı için İrem konusunda ısrarcı davrandığını iddia ederek genç menajeri sarsıyor. Dicle’yi kovmak için bahane arayan Ceyda ise bu gerilime şahit oluyor.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı 20.00’de Star TV ekranlarında!