Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül, Yalı Çapkını’nda rol alacak mı? Yanıtı kendisi verdi!

Neslihan Atagül, Yalı Çapkını’nda rol alacak mı? Yanıtı kendisi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en sevilen kadın oyuncularından biri olan Neslihan Atagül, uzun süredir tatilde. Herhangi bir projede yer almayan Atagül’ün hayranları dört gözle güzel oyuncunun ekranlara dönmesini bekliyor. Son olarak Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Yalı Çapkını dizisi için adı geçen Atagül, konuya açıklık getirdi.

Engin Akyürek’le başrolünü paylaştığı Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı sebebiyle ayrılmak zorunda kalan ve bir daha herhangi bir projede yer almayan Neslihan Atagül, uzun süredir dinleniyor. Hayranları ise heyecanla dönüşünü bekliyor.

Neslihan Atagül’den yeni bir proje adına herhangi bir ses çıkmazken kısa süre önce güzel oyuncunun adı Yalı Çapkını isimli dizi için geçti. İddialara göre Atagül’ün, Yalı Çapkını’nda Çağatay Ulusoy’un partneri olarak yer alma ihtimali vardı.

Neslihan Atagül, Yalı Çapkını'nda rol alacak mı? Yanıtı kendisi verdi! 7

Hatta yine başka bir iddiaya göre Atagül, dizinin ikinci bölüm senaryosunu da okumak istemişti. Dizide başrol kadın oyuncu olarak Neslihan Atagül’le birlikte Özge Gürel’in ismi de geçiyordu. Ancak her ikisinden de resmi bir açıklama gelmedi. Taa ki bugüne kadar.

Eşi Kadir Doğulu’yla bir mekan çıkışında gazetecilerle karşılaşan ve soruları yanıtlayan Neslihan Atagül, Yalı Çapkını’nda yer alacağına dair iddialara yanıt verdi. Atagül, henüz kesinleşen bir şey bulunmadığını ve şu an için Yalı Çapkını’nda yer almak gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi başarılı dizilerin yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyan Yalı Çapkını TV8’de yayınlanacak. Dizi bugüne kadar Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Atiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures tarafından çekilecek.