Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancılar ve Mumları dizisinde zor tercih

Yalancılar ve Mumları dizisinde zor tercih

tarafından ker_def

Geçtiğimiz pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinde ikinci bölüm merakla bekleniyor. Etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunan dizi, İngiliz yapımı Mistresses’ın yerli uyarlaması olarak öne çıkıyor.

Ceren Moray, Elçin Sangu, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, İsmail Demirci, Burcu Gölgeder, Melike Güner gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında gelmişti. Dizinin 10 Ekim Pazar akşamı ikinci yeni bölümü merakla bekleniyor ve neler olacağının detayları da ortaya çıktı.

Yalancılar ve Mumları dizisinde zor tercih 7

Evinde davetsiz bir misafir bulması, Elif’in hayatını yeniden gözden geçirmesine sebep olur. Şerife’nin Elif’e açıklaması gereken çok şey vardır. Ortaya çıkan gerçekler Engin’in planlarını nasıl etkileyecektir?

Ceyda, babasının onu hatırlayamamasıyla, Şebnem de Hasan’ın ilgisizliğiyle boğuşurken, dört arkadaş birbirlerine destek olurlar. Meliha ise kendi sorununu onlardan gizlemeyi ve içine gömmeyi tercih eder.

İşte Yalancılar ve Mumları dizisinin 10 Ekim Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak olan ikinci bölümünden ikinci fragman: