Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’ndan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül’ün son durumu sevindirdi!

Sefirin Kızı’ndan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül’ün son durumu sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinden sağlık sorunları nedeniyle 2021 yılının Ocak ayrılmak zorunda kalmıştı. Sonrasında hikayeye Tuba Büyüküstün’ün katılımı ile devam eden dizi, 52. bölümde final yaptı. Neslihan Atagül ise kendisine gelen teklifleri bir süre reddetmek durumunda kaldı…

Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayakta durmakta zorlanması, vücut direncinin düşmesi ve zayıflaması gibi etkenler oyuncunun hayranlarını bir dönem çok üzmüştü. Atagül, diziden ayrıldıktan sonra İstanbul’daki evinde inzivaya çekildi… Kocası Kadir Doğulu ile birlikte zaman geçiren, pandemi döneminde iyice kendisini kapatan Neslihan Atagül’den sevindiren haberi eşi verdi.

Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisiyle ekranlara dönüş yapan Kadir Doğulu, eşinin sağlık durumu hakkındaki son bilgileri basın mensupları ile paylaştı. Bir proje görüşmesinde arkadaşları ile bir araya gelen Kadir Doğulu, “Toparladı, çok şükür, bir sorun kalmadı” diyerek eşinin sağlığının düzeldiğini ve her şeyin yoluna girdiğini anlattı.

Kendisinin bir işi olduğunda Neslihan’ın, onun bir işi olduğunda ise kendisinin bir dizide yer almamayı özellikle seçtiklerini anlatan Kadir Doğulu, “Çünkü görüşmenin fırsatını başka türlü yaratamıyoruz. Oyunculuk setlerde geçirdiğin vakit, tam zamanlı bir iş. İki tane oyuncu aynı evde, görüşmek mümkün olmuyor. O yüzden ben çalışırken, o çalışmamayı tercih ediyor. O çalışırken ben çalışmamayı tercih ediyorum. Bunu götürebildiğimiz yere kadar götüreceğiz” açıklamasını yaptı.