Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade hem sevgilisi Gökhan Alkan’a hem de eski dizisi Yasak Elma’ya rakip oldu!

Nesrin Cavadzade hem sevgilisi Gökhan Alkan’a hem de eski dizisi Yasak Elma’ya rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde tanışan iki ünlü isim, pazartesi akşamları bu yapım ile geçen sezon ekrandaydı. Şimdi ise ikisi de farklı dizilerde Yasak Elma’ya rakip oldu. Ayrıca iki sevgili birbirlerinin de rakibi konumuna geldi.

Üç Kuruş isimli Show TV dizisi ilk bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Ancak dizinin ilk bölümünde Nesrin Cavadzade yer almadı. Kartal karakterinin kız kardeşi Bahar’a hayat veren oyuncu, 8 Kasım Pazartesi akşamı ikinci bölüm ile birlikte izleyicilerle buluşacak.

Bir yanda Yasak Elma, diğer yanda Gökhan Alkan’ın Kalp Yarası derken, Nesrin Cavadzade için ilginç bir dönem başlıyor… Oyuncu hem eski dizisine hem de sevgilisine rakip konumuna gelecek.

Nesrin Cavadzade, Şahika karakterini canlandırdığı Yasak Elma’da 4 sezon yer aldı. Bu dizinin başarısında büyük payı olan oyuncu, yönetmen ile anlaşmazlık yaşayıp bir de seti terk edince yapımcı tarafından hikayeden gönderilmişti.

Üç Kuruş ile Yasak Elma’nın karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, atv’de yayınlanan Gökhan Alkan’ın başrolündeki Kalp Yarası ile de mücadele halinde olacak.

3 dizinin müthiş reyting yarışı da pazartesi akşamlarına renk katacak.