Ana sayfa Sosyal Medya Zafer Algöz, dizilere Show TV ile yeniden dönüş yaptı!

Zafer Algöz, dizilere Show TV ile yeniden dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 30 Ağustos 1065 doğumlu olan usta aktör Zafer Algöz, hem dizileri hem sinema filmleri hem de tiyatro çalışmaları ile bilinen bir isim. Bugüne kadar birçok projede yer alan oyuncu özellikle 2000’li yılların başından itibaren dizilerde de birçok projede yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Yalçın karakteri ile hafızalarda yer alan Zafer Algöz, Behzat Ç dizisinin yanı sıra, Beni Böyle Sev isimli dizide de dikkatleri çekmişti.

Usta oyuncu, 2020 yılında Tutunamayanlar isimli TRT1 dizisinden sonra, en son yaz döneminde Erşan Kuneri isimli Netflix projesinin çekimlerinde bulundu.

Televizyona yaklaşık 1 yıllık aradan sonra yeniden dönecek olan Zafer Algöz, Show TV’nin yeni başlayan dizisi Üç Kuruş ile anlaşma yaptı.

Pazartesi akşamları reyting rekabetine katılan Üç Kuruş dizisinde Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Bahar karakterinin babası Nezir olarak izleyeceğimiz oyuncu, önümüzdeki bölümlerde hikayede yerini alacak.

Bu rol için uzun süredir araştırma ve görüşmeler yapılıyordu. En son Zafer Algöz ile anlaşma yapılması ile birlikte sorun çözülmüş oldu.