Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Sıcak Kafa dizisi, bildiğiniz yerli dizilere pek benzemiyor! Heyecan yaşatan iki isme yorum yağdı!

Netflix’in Sıcak Kafa dizisi, bildiğiniz yerli dizilere pek benzemiyor! Heyecan yaşatan iki isme yorum yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerine büyük alternatif olmaya başlayan yerli ve dijital yapımlar, özgün senaryo, içerik ve oyunculuklarıyla ayrıca beğenilmekte. Son dönemde giderek daha da çoğalan dijital platformlarla beraber, yerli dizi ve film sektörümüzde daha cesur adımlar atılıyor. Dünyanın pek çok ülkesinde de dijital dizilerimiz ayrı bir yer tutmaya başladı!

Türkiye’de en çok aboneye sahip dijital platform olarak adlandırılan Netflix için çekilen yerli yapımlarımız, dünya listelerinde de Top 10’a giriyor ve haftalarca kalıyor. En son Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri de bunlara örnek. Yine Netflix için çekilen yeni bir yapım, şu sıralar izleyenlerin dikkatine sunulmuş durumda: Sıcak Kafa dizisi…

Netflix Türkiye için çekilen Sıcak Kafa (Hot Skull) dizisinin tanıtımı geçtiğimiz gün yayınlandı ve izleyicide de büyük merak uyandırdı. Her şeyden önce benzer dijital platformlarda izlemeye alıştığımız distopik dünyalara benzer bir dizi olması, daha da çok ilgi çekti. Bilim kurgu dizisi olarak şimdiden tanıtımlarıyla merak toplayan dizinin yayın tarihi de 2 Aralık olarak açıklandı.

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan dizide, dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihne bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği bir dünya anlatılıyor. Yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği dizinin oyuncuları ise Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran…

Örneklerini benzer platformlarda izleme olanağını bulanlar için, böylesi bir yerli yapımın da sahalara çıkacak olması dizi-sinema sektörümüz açısından heyecan verici olarak bulunuyor. Yerli yapım bilim kurgu dizisinin en çok heyecanlandıran iki ismi ise Hazal Subaşı ve Osman Sonant oldu!

Oyunculuğu ile yer aldığı her yapımda ‘kalite’ logosunu da peşinden götüren bir isim olarak konuşuluyor Osman Sonant. Aynı şekilde başarılı oyuncuyu Sıcak Kafa dizisinde görenler, özellikle Osman Sonant özelinde diziye olan ilgilerini de ortaya koyuyorlar yorumlarıyla.

Bir diğer isim ise Hazal Subaşı. Günlük bir dizi olan Adını Sen Koy ile tanınan Subaşı, yıllar içerisinde oyunculuğunu daha da geliştiren ve her role yakıştırılan bir isim olmaya başladı. Performansı ile son rol aldığı Halka ve Çukur dizilerinden sonra şimdi de TRT’nin Kasaba Doktoru dizisiyle beğeni topluyor. Subaşı’nın da Sıcak Kafa dizisinde oynuyor olması, yerli-yabancı hayranlarını heyecanlandırmış durumda.

Konuşarak, kulaktan kulağa yayılan bir delilik hastalığının ortaya çıktığı, abuklamanın hakim olduğu ve bu hale karşı bağışıklığı olan bir kişinin başından geçenler anlatılıyor dizide.

Dizinin konusu şöyle:

Gizemli bir şekilde delilik salgınından etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

İşte tanıtımı izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

Netflix'in Sıcak Kafa dizisi, bildiğiniz yerli dizilere pek benzemiyor! Heyecan yaşatan iki isme yorum yağdı! 10

Netflix'in Sıcak Kafa dizisi, bildiğiniz yerli dizilere pek benzemiyor! Heyecan yaşatan iki isme yorum yağdı! 11

Netflix'in Sıcak Kafa dizisi, bildiğiniz yerli dizilere pek benzemiyor! Heyecan yaşatan iki isme yorum yağdı! 12

Netflix'in Sıcak Kafa dizisi, bildiğiniz yerli dizilere pek benzemiyor! Heyecan yaşatan iki isme yorum yağdı! 13