Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisinin rakipleri Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine çalımı fena oldu!

Duy Beni dizisinin rakipleri Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine çalımı fena oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Duy Beni dizisinin bu hafta 20 Ekim akşamı 16. bölümü yayınlandı. Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun yer aldıkları gençlik dizisi, reytinglerde yaz sezonunun gerisinde kalmaya devam ediyor ancak şimdilik final konusunda kanalın bir kararı yok.

Dizinin bu hafta ekrana gelen son bölümünün yine ilk 10 tablosunda yer almaması da ayrı bir dikkat çekici durum! Reyting listesinde ilk 10’da olmayan dizilerin kanallar tarafından biletlerinin kısa sürede kesildiğini bilen izleyici için Duy Beni dizisiyle ilgili de aynı endişeler sürüyor.

Henüz bu konuda bir netlik yok. Dizinin reyting yarışında karşısında yer alan Camdaki Kız, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin yanı sıra yakında final yapacak olan Mahkum dizisiyle rekabetinde durum hiç iç açıcı değil! Fakat bir başka mesele var ki dizinin reytingleri karşısında bambaşka bir durumu ortaya koyuyor: sosyal medya…

Duy Beni dizisi, son dönemde sosyal medyada pek çok rekorun sahibi olarak büyük dikkat çekti. Yaz sezonunda tekrarları, fragmanları bile binleri aşıp milyonlara ulaşmasıyla ilgiyi de üzerine çekmişti.

Diziye sosyal medyadan verilen desteğin büyüklüğü ortada! Sezonda diğer dizilerin iyice gerisine düşerek ilk 10’a bile reytinglerde giremese de sosyal medyadaki etkinliği karşısında şaşkınlık yaşatmaya devam ediyor!

Bu hafta yayınlanan bölümle ilgili olarak gelen 20 Ekim tarihli sosyal medya reyting tablosu aşağıda! Duy Beni dizisinin, karşısındaki çok daha güçlü dizilere attığı farkı görebilirsiniz…

Duy Beni dizisinin rakipleri Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine çalımı fena oldu! 7

Aynı akşam yayınlanan, hepsi birbirinden iddialı ve ünlü isimlerin rol aldıkları dizileri fena halde ezmiş görünüyor sosyal medyada! 147 bin 400 ileti ile gün birincisi olmayı başarıyor Duy Beni dizisi bu hafta da! Uzun süredir Perşembe akşamları durum değişmiyor aslında! Fakat bu durum, reytinge bir katkıda bulunmuyor!

15. bölüm itibariyle senaristinin değişmesi ile birlikte diziye yeni bir heyecan ve ivme katılmaya çalışılırken, reytingde isteneni veremese de sosyal medyada en yakın rakibini neredeyse 5’e katladığı görülüyor!

Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin de Mahkum, Camdaki Kız ve Aldatmak dizilerine attığı fark da ayrıca dikkat çekici bir başka durum! Ancak o da Duy Beni dizisinin sosyal medyadaki tahtını sallayacak gibi durmuyor!