Ana sayfa Sosyal Medya Aldatmak dizisindeki o sahne, yılların bitmeyen muhabbetine göndermesiyle kahkaha attırdı!

Aldatmak dizisindeki o sahne, yılların bitmeyen muhabbetine göndermesiyle kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’nin Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak dizisi, ustaların geçidi olarak ekran başında büyük bir keyifle izleniyor! Üç usta oyuncu Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu, performansları ile dizinin takipçileri tarafından her sahneleriyle övgülere boğuluyorlar adeta!

Bu hafta 5. bölümü yayınlanan Aldatmak dizisinde Vahide Perçin’in hayat verdiği Güzide Yenersoy karakteri, izleyenlerin çok beğendiği bir karakter. Bir Hakim olarak verdiği kararlarla birlikte, özel hayatında da eşinin kendisini aldatması karşısında verdiği mücadeleyle takdir topluyor.

Özellikle aldatılan bir eşin düştüğü çaresizlikler karşısında pek çok kadının yaşadıklarına ayna tutan ve hayatını, çocuklarını korumak adına örnek bir tavır sergileyen Güzide karakteri, ekran başında diziyi izleyenler için özel bir yerde duruyor. Vahide Perçin’in Güzide olarak sergilediği oyunculuk ise her sahnesiyle ayrıca ilgiyle izleniyor.

Dizide Güzide’nin eski arkadaşı ve uzun yıllardır kendisine büyük aşk besleyen Ali Sezai karakterine, usta oyuncu Ercan Kesal hayat vermekte. Her projesinde olduğu gibi yine izleyenlerin gönüllerini bu rolle de fetheden Kesal, Ankaralı bir Avukat olan Ali Sadi karakterine çok yakıştırılıyor. İçin için yıllardır Güzide’ye olan aşkı ve tesadüfen karşılaştıktan sonra yeniden hayatına girmesiyle, yeni bir aşkın filizlenmeye başladığı da anlaşılıyor.

Aldatmak dizisindeki o sahne, yılların bitmeyen muhabbetine göndermesiyle kahkaha attırdı! 7

İki oyuncunun karşılıklı sahnelerini izlemek ise ayrı bir keyif! Doğal, samimi, içten oyunculuklarıyla izleyenleri tam 12’den vuruyor iki usta oyuncu! Güzide ve Ali Sadi’nin sessizlik içindeki derin bakışmaları, yakınlaşmaları da merakla takip ediliyor.

Bu hafta yayınlanan yeni bölümdeki bir sahne ise özellikle çok sevildi! Uzun yıllardır toplumda tartışılan ve eğlenceli videolara da konu olan ‘menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?’ konusundaki tartışma, Aldatmak dizisinin bir sahnesinde de yaşandı. Sezai ve GÜzide arasında geçen bu sahnede Güzide’nin üste çıkan tavrı, izleyenleri de güldürdü…

Bakın Aldatmak dizisinde Güzide, soğanlı menemenden yana mı, soğansızdan yana mı?