Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’teki Şahmaran dizisi belirsizliği, Serenay Sarıkaya’yı bile isyan ettirdi!

Netflix’teki Şahmaran dizisi belirsizliği, Serenay Sarıkaya’yı bile isyan ettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Şahmaran isimli Netflix dizisi için hem geçen yıl sete çıktı hem de geçtiğimiz haftalarda yeniden Adana’da ekip ile buluşarak çekimlere katıldı.

İlk sezon çekimlerinin tamamlanmasına rağmen Şahmaran isimli mistik dizi projesi henüz yayınlanmadı. Şimdi de ikinci sezon çekimleri için ekip Adana’da bulunuyor. Dizinin setinde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle çekimlere 10 gün ara verildiğini de erkek başrol oyuncusu Burak Deniz açıklamıştı.

Seranay Sarıkaya’ya da dizinin çekimleriyle ilgili sürekli çalışmalar yapıldığını ama bir türlü ilk sezonun yayınlanmadığı konusu hatırlatıldı. Oyuncu, “Yukarıda da aynı şeyi konuştuk, artık benim bile dayanacak gücüm kalmadı” diye adeta isyanda bulundu.

Netflix’in neden projeyi yayınlamadığı sorusunu sadece izleyiciler değil, oyuncuların da sorgulamakta olduğu bu sözlerle ortaya çıktı.

Netflix'teki Şahmaran dizisi belirsizliği, Serenay Sarıkaya'yı bile isyan ettirdi! 7

Serenay Sarıkaya, dizinin yayın tarihi konusunda ise müjdeyi veren isim oldu. “Ama az kaldı, Ocak gibi” diyen oyuncu, dizinin 2023 yılının başında yayında olacağını müjdeledi.

Dizi hakkında detay veremeyeceğini ve Ocak ayına kadar daha çok zaman olduğundan bahseden Serenay Sarıkaya, “Ama çok güzel olacağına inandığımız bir iş oldu” diye konuştu.

İkinci sezonun son iki bölümünün çekimleri kaldığını anlatan oyuncu, Alice Müzikali’nin de yakında başlayacağını duyurdu.

Şahmaran dizisinin kalan sahnelerini çekmek için yeniden Adana’ya döneceğini anlatan oyuncu, hayatında her şeyin yolunda gittiğinden de bahsetti.