Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den tam da kendine yakışır bir kampanya!

Demet Özdemir’den tam da kendine yakışır bir kampanya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, hayranlarının doğum gününde kendisi adına birçok organizasyon yaptığını ve şimdiden hazırlıklara başladıklarını da biliyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren oyuncu, 26 Şubat’taki doğum gününe tam 1 ay kala yaptığı paylaşım ile kalpleri bir kez daha kazandı.

Oyuncu ailesinden ve dostlarından hediye istemediğini ve bunun yerine Koruncuk Vakfı’ndaki kampanyasına bağış yapmasını istediğini belirten mesajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Daha önce benzer kampanyaları farklı ünlü isimler de yapmış ve önemli yardım organizasyonlarına dönüşmüştü. Benzer bir adım atan Demet Özdemir’in bu kampanyası için yaptığı çağrının sonucunda neler olacağı merakla bekleniyor.

Takipçileri bu kampanyadan mutlu olduklarını belirten yorumlarda bulunurken, “Sen nasıl istersen. İyi ki doğdun, ne güzel bir kalbin var” diyerek ünlü oyuncuya sevgilerini gösterdi.

İşte Demet Özdemir’in çocukluk fotoğrafı ile paylaştığı mesajı:

“26 Şubat doğum günümde ailem ve dostlarımdan hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine Koruncuk Vakfı için açtığım kampanyama bağışlarınızı bekliyorum. Büyük & küçük demeden yapılacak bağışlarla hayalim eğitim hayatı risk altında olan kız çocuklarının geleceğine hep birlikte destek olabilmemiz. @iyilikpaylas @koruncuk #iyilikpaylas”

Demet Özdemir'den tam da kendine yakışır bir kampanya! 7