Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya ve Yasemin Allen’in dizi talihsizliği! Melisa Şenolsun’un özlemi!

Nilperi Şahinkaya ve Yasemin Allen’in dizi talihsizliği! Melisa Şenolsun’un özlemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların büyük heyecan ile başladıkları projelerin kısa sürede sona ermesi, büyük şanssızlık olarak değerlendiriliyor. Nilperi Şahinkaya, Yeni Hayat dizisine veda ediyor. Yasemin Allen ise İyi Günde Kötü Günde şanssızlığı yaşadı. Atiye’nin final sezonunu çeken Melisa Şenolsun ise başka bir özlem içinde…

Nilperi Şahinkaya, Nevin karakterine hayat verdiği Yeni Hayat dizisine Perşembe günü veda edecek. Ekranda sadece 9 bölüm kalabilen yapım reytinglere yenildi. Başarılı performans sergileyen Nilperi Şahinkaya da artık yeni projelere bakıyor… Ünlü oyuncu son dönemin en çok konuşulan ve projeleriyle dikkat çeken isimlerinden birisi… Sosyal medyada paylaşım yapan Şahinkaya’ya hayranları da yoğun bir ilgi gösterdi.

Nilperi Şahinkaya ve Yasemin Allen'in dizi talihsizliği! Melisa Şenolsun'un özlemi! 9

Yasemin Allen de dizi şanssızları arasında yer alıyor… Star TV ekranında İyi Günde Kötü Günde isimli romantik komedi dizisinde yer alan oyuncu, 6 bölümde final yapan dizi nedeniyle şanssızlık yaşadı.

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile aynı seti paylaşan oyuncu, hem performansı hem de güzelliği ile hayranlarından büyük ilgi görmüştü. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken Yasemin Allen, hayran kitlesini artırmayı sürdürüyor.

Nilperi Şahinkaya ve Yasemin Allen'in dizi talihsizliği! Melisa Şenolsun'un özlemi! 10

Atiye dizisinin 3. ve final çekimleri Kapadokya ve ardından da Mardin’de devam etti. Melisa Şenolsun, sosyal medyadan setten paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Mardin’deki çekimlerden çok memnun kalan oyuncu, “Mardin’i özlerken” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nilperi Şahinkaya ve Yasemin Allen'in dizi talihsizliği! Melisa Şenolsun'un özlemi! 11