Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nisan ayı Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte Su Karakuş’un aylık burç yorumu…

Nisan ayı Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte Su Karakuş’un aylık burç yorumu…

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, ayın başında iç dünyanızda büyük bir değişim yaşayacaksınız, yenilenmeniz gerekiyor bunun nedeni uzaklardan alacağınız haberler olacak, uzak akrabalar veya dostlar belki eğitimle alakalı bir konu da olabilir bu konularla ilgili yaşayacağınız olumsuzluklar hayata bakış açınızı ve inancınızı değiştirecek. Bilinçaltınıza bir travma olarak kazınacak bu olaylar bundan sonraki hayatınızda inancın ne kadar etkili ve önemli olduğunu size fark ettirecek.

Mali konularda duraklama dönemine giriyorsunuz, artık yatırımlarla ilgili risk almamanızda fayda var. Dolunay, ruh sağlığınızı da etkileyecek, bu dönemde yakınlarınızın sağlık problemleri ortaya çıkabilir ve ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Bu sorunları çözebilmeniz için size, yeniliklerden yana davranmanızı tavsiye ediyorum.