Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nisan ayında Akrep Burcu yeni bir işe mi başlayacak? Su Karakuş aylık burç yorumunda ne dedi?

Nisan ayında Akrep Burcu yeni bir işe mi başlayacak? Su Karakuş aylık burç yorumunda ne dedi?

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Akrep  burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, Yeniay iş ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor yeni bir işe başlayabilirsiniz buna yakın çevrenizden bazı insanların sert tavırları da neden olabilir. Aynı zamanda sağlıkla alakalı da büyük bir değişiklik yaşayabilirsiniz.

Jüpiter retrosu gelirinizi düşürebilir, bu dönemde daha çok kazanabilmenin yollarını araştırmanız gerekiyor, özgüveninizi yüksek tutmalısınız. Dolunay ise  iç dünyanızı değiştirecek, bilinçaltınızı temizleyecek ve yeni kararlar alacaksınız. Evlilik ve iş hayatınız bundan etkilenebilir ama sonrasında kendinizi daha relax ve mutlu hissedeceksiniz.