Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nisan’da Kova Burcunu iş hayatında neler bekliyor? Yeşim Arpat aylık burç yorumunda neler söyledi?

Nisan’da Kova Burcunu iş hayatında neler bekliyor? Yeşim Arpat aylık burç yorumunda neler söyledi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yeşim Arpat youtube kanalında tüm burçlar için Nisan ayını değerlendirdi.  5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter, 30 Nisan’da da Satürn gerilemesi var, 19 Nisan’da ise Dolunay gerçekleşecek.  Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yeşim Arpat, Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, Yeniay üçüncü evinizde gerçekleşiyor, iş hayatınızda özellikle satış pazarlama alanında çalışıyorsanız yeni bir müşteri kazanabilirsiniz, kısa seyahatler söz konusu olabilir, yeni bir eğitim veya sertifika programına katılabilir becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Dolunay döneminde ise dokuzuncu ev konularınızla alakalı kararlar alacaksınız bu konular, akademik, basın yayın ve medya alanları, yüksek öğretim, yurt dışı seyahatleri veya babanızla ilgili olabilir.

Jüpiter gerilemesi ile birlikte, sosyal çevreniz, kariyeriniz ve maddi durumunuzda biraz duraklama yaşanacak. Size tavsiyem, bu dönemde kendi bireysel zevklerinize odaklanın, yönünüzü gönül ilişkilerine çevirin. Satürn gerilemesinde ise hayatınıza bir düzen getirmeniz gerekecek böylelikle bu dönemi daha rahat atlatabilirsiniz.