Ana sayfa Dizi Fragmanları Nöbet 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Barış Binbaşı’nın sırrı ortaya çıkıyor!

Nöbet 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Barış Binbaşı’nın sırrı ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Nöbet dizisi Pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Show TV’nin sevilen dizisi ilk 2 bölümüyle önemli bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Peki Nöbet dizisinin 17 Mart Pazar günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacak? Videodan Nöbet dizisi 3. bölümden ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz.

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Nöbet’in önceki bölümünde Barış Binbaşı’nın herkesten sakladığı sır ortaya çıktı! Teröristlerle yaşanan sıcak çatışmada yara alan Barış Binbaşı, ne kadar itiraz etse de Tabip Asteğmen Kerem ilaçların etkisiyle onu hastaneye götürdü.

Barış Binbaşı asla röntgeninin çekilmesini istemiyordu. Kerem Asteğmen ise Karakol komutanının hayatını riske atamazdı. Fakat bu röntgen sonunda Barış Binbaşı’nın görevine son verebilecek bir gerçeği öğrendi; tek böbreği yoktu. Oğlu için, tek böbreğini feda eden Binbaşı’nın o anları izleyenleri duygu seline sürükledi. Dizinin bu bölümü ayrıca organ bağışının önemine de dikkat çekti.

Yapımcılığını Pana Film’in yönetmenliğini ise Gökhan Erkut’un üstlendiği Nöbet dizisinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi isimler paylaşıyor.