Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri NTV’nin ünlü yüzü Simge Fıstıkoğlu, kiminle evlendi? Düğünde neler yaşandı?

NTV’nin ünlü yüzü Simge Fıstıkoğlu, kiminle evlendi? Düğünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Uçankuş’un haberine göre NTV’nin ekran yüzü Simge Fıstıkoğlu iş adamı EmirTavukçuoğlu ile dün akşam evlendiler.

Simge Fıstıkoğlu ve Emir Tavukçuoğlu’nun düğününe birçok ünlü isim katıldı.

Geçtiğimiz ay Emir Tavukçuoğlu aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanan Simge Fıstıkoğlu, önceki günlerde de kına gecesi yapmıştı.

Simge Fıstıkoğlu ve Emir Tavukçuoğlu çifti, çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Ünlü spiker düğün öncesi çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Her şey seni bekliyor. Her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını, ve her şey tekrarlıyor. Seni nice sevdiğimi. Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim’ notunu yazdı.

Ekranların sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile İstanbul Beşiktaş’taki lüks bir otelde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Geçtiğimiz aylarda Simge Fıstıkoğlu’na evlenme teklif eden Tavukçuoğlu, 6 Mart’ta Simge Fıstıkoğlu ile ailelerin katıldığı merasimle sözlenmişti.Simge Fıstıkoğlu 2017 yılı Mayıs ayında ilişkisini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti. Düğün öncesi salona girmeden fotoğraf paylaşan Simge, paylaşımına şu notu ekledi:

Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını, ve her şey tekrarlıyor seni nice sevdiğimi. Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim.