Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisinde oynadığı Aylin ile ilgili ipuçlarını verdi!

Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisinde oynadığı Aylin ile ilgili ipuçlarını verdi!

tarafından zk zk

Ekranlara son olarak Babil dizisi ile gelen Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz günlerde de Exxen için çekilen Hükümsüz dizisine konuk oyuncu olmuştu. Kağıt Ev dizisiyle bu kez yeniden ekrana dönüyor. Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in yer aldığı Star’ın yeni dizisinde bu kez Aylin karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Yarın akşam (19 Nisan Pazartesi) ilk bölümü yayınlanacak olan dizide, Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaşan Nur Fettahoğlu, hayranlarının karşısına yine güçlü bir kadın karakter olarak geliyor.

Dizide oynayacağı Aylin ile ilgili düşüncelerini anlatan oyuncu, karakteri ile ilgili ipuçları verdi. “Aylin güçlü, tuttuğunu koparan ve kendi uzmanlık alanında çok başarılı bir hukukçu. Her şeyin üstesinden kendi başıma gelebilirim mantığı ile, belki de kimseye güvenemediği için, kendine yıkılmaz olduğunu düşündüğü surlarla bir dünya kuruyor” diyen oyuncu, Aylin’in bazı sırları olduğunu da aktarıyor.

Gizemli yanları da olan bir kadını oynayan Nur Fettahoğlu, “Kendi hayatında herkesten gizli bunlarla mücadele ederek kurduğu steril, planlı ve kontrollü dünyası bir gün hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde çöküyor. Beklemediği bir olaylar silsilesinde duvarları birer birer yıkılırken tanışıyoruz onunla” diyerek karakterin bir anda yaşadığı korunaklı ortamdan çıkmasıyla birlikte yaşanacakları da işaret ediyor.

Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisinde oynadığı Aylin ile ilgili ipuçlarını verdi! 7

Rolünün ilerleyen bölümlerdeki hali için şimdiden büyük bir heyecan taşıdığını da şu sözlerle aktarıyor Fettahoğlu: “Bu toz dumanın içerisinde, bir yandan yıkım devam ederken, bir yandan o duvarları yeniden kurmaya çabalayan bir kadının hikayesini izleyeceğiz. Bana ne tür duygularla gelecek, o dönüştükçe hikayesi onu nasıl dönüştürecek ben de bunu heyecanla keşfetmeyi bekliyorum.”

Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ile başrolde yer almaktan da son derece mutlu. Daha önce Kurtlar Vadisi Filistin filminde birlikte oynadıkları Beşikçioğlu için “Erdal sürprizleri olan şahane bir partner. Tekrar çalışma imkanı bulduğumuz için mutluyum. O zaman da keyifli bir yolculuktu, ama itiraf etmeliyim ki Kağıttan Ev’de daha çok eğleniyoruz” diyor.