Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Sibel, geldi Gülfem! İşte Esra Bilgiç’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’daki yeni rolü!

Gitti Sibel, geldi Gülfem! İşte Esra Bilgiç’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’daki yeni rolü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Cuma akşamı ekranlara veda eden Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile başrolü paylaşan Esra Bilgiç, bir diziyi bitirip, kısa süre içinde bir başka diziye geçmeye hazırlanıyor! Oyuncunun, dizinin finali ile birlikte yeni dizisi de ortaya çıktı. Ramo’nun final yapacağı öğrenildikten sonra yapımcıların Bilgiç’in peşinde koşacağı tahmin ediliyordu.

Başarılı oyunculuğu ile Ramo dizisiyle daha da ön plana çıkan Esra Bilgiç, yeni rotasını belirledi! Bu kez Uğur Güneş ile başrolü paylaşacağı bir dönem dizisiyle ekrana dönecek.

Esra Bilgiç’in rol alacağı dizinin ismi Kanunsuz Topraklar. Çok uzun zamandır dizinin hazırlıkları sürüyor. Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmadan Uğur Güneş’in bu projede başrolde yer alacağı öğrenilmiş ancak başrol kadın oyuncu için arayış sürmekteydi.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği iddialı proje için titizlikle sürdürülen bir çalışma var. 1930’lu yıllarda geçen bir hikaye olduğu için, dönemin ruhuna uygun bir atmosfer yaratılmaya çalışılıyor şu sıralar.

Gitti Sibel, geldi Gülfem! İşte Esra Bilgiç'in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'daki yeni rolü! 7

İstanbul’da kurulan platonun o yılların Zonguldak’ının yansıtacak mekanları kuruluyor. Bu arada Uğur Güneş de dizide bir madenciyi oynayacağı için bir süredir diyet ve sporla vücudunu şekillendirmek için özel bir çaba gösterdi.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in iddialı projesini yönetmenliğini Usta isim Faruk Teber yaparken, senaryoyu da yine bir başka usta isim Zülküf Yücel yazıyor.

Fox TV’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimlerinin Mayıs ayında başlaması planlanmakta. Zonguldak’ta kömür madeni işleten bir adamın kızı Gülfem ile maden işçisi Davut arasındaki imkansız aşkın anlatılacağı hikayede Uğur Güneş, Davut’u, Esra Bilgiç de Gülfem’i oynayacak…