Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk yaşasa da reytingler patlasa hesabı var!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk yaşasa da reytingler patlasa hesabı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranında 39. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak Haziran ayına kadar izleyicilerine veda etti. Savaşçı dizisinin gelmesi ile birlikte Sen Çal Kapımı için bekleme dönemi başladı.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi, tüm ekip arkadaşları ile birlikte bu süreçte biraz dinlenme fırsatı da bulmuş olacak. Haziran ayında diziler bir bir biterken, Sen Çal Kapımı ekrana geri dönecek ve yaz aylarının neşeli, eğlenceli romantik komedisi olarak hayranlarını yeniden mutlu etmeye çaba harcayacak.

Kerem Bürsin, spor yapmaya ve formunu korumaya devam ediyor. Spor salonu çıkışında gazetecilerle karşılaşan oyuncu, sorulara da yanıt verdi. Çekimlere bir süre ara verileceğini, sonra devam edeceklerini anlatan oyuncu, yine mütevazi tavırları ile dikkat çekti.

Tatili özlediğini ama pandemi sebebiyle mümkün olup olmadığına baktığını belirten oyuncu, partneri Hande Erçel ile aynı spor salonunda spor yaptıklarını da ifade etti.

Geçtiğimiz haftalarda hem koronavirüse yakalanması hem de sosyal medyada kafelere giden ve maskesini çıkaranlara “salaksınız” diyerek tepki çeken oyuncu, sonrasında özür dilemek durumunda kalmıştı.

“Salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi, yanlıştı. Bu yanlışım için özür dilerim” diyen Kerem Bürsin, bu konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemediğini vurguladı.

Pandemi sürecinin devam ettiğini, vaka sayılarının arttığını ve hastanelerin dolu olduğunu ifade eden oyuncu, sürecin zor olduğunu ciddiye alınması gerektiğini ifade etti.

Bireylerin kurallara bakmadan pandemi konusunda önlemler almak durumunda olduğunu anlatan Kerem Bürsin’e yine Hande Erçel ile ilgili aşk iddiaları soruldu. Oyuncunun bu konudan ne kadar sıkıldığı sözlerine de yansıdı.

Kerem Bürsin, “Çok konuşmaya gerek yok. Hayat güzel” demekle yetindi. Aynı spor salonunda spor yapan Hande Erçel de, koronadan dolayı ara verdiklerini ifade etti.

Bir tatil planı olup olmadığının net olmadığını belirten Hande Erçel,  Kerem Bürsin ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialar yeniden sorulunca, “Arkadaşlar olduğunda öğrenirsiniz” diyerek yine konuyu geçiştirdi.

Magazin için ünlü isimlerin aşk yaşaması yapılan haberlere, yayınlanan videolara, televizyon programlarına izleyici ilgisinin bir anda zıplamasına neden oluyor. Sen Çal Kapımı dizisinin iki başrol oyuncusu arasında bir aşk olup olmadığı araştırmasının bu kadar ısrarla sürdürülmesinin nedeni de aslında bu. Magazinciler ikilinin aşk yaşadıklarına yönelik en ufak bir işareti yakalamak için çaba harcarken, ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin, aralarında bir aşk olduğunu doğrulamadı… Ancak magazinciler ısrarla aynı konuyu sormaya ve gündemde tutmaya devam ediyor. Sebebi de dediğimiz gibi tıklamaların, izlenme oranlarının artması ile alakalı…