Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu teklifi kabul etti! Star TV’nin iddialı dizisinde oynayacak!

Nur Fettahoğlu teklifi kabul etti! Star TV’nin iddialı dizisinde oynayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Star TV’nin Babil dizisiyle gelmişti Nur Fettahoğlu. Dizinin beklenen ilgiyi görmemesi nedeniyle 20. bölümde final kararı verilmişti. Kasım ayında final yapan dizinin ardından Fettahoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla vaktini çoğunlukla kızı Elisa ile geçirdiğini de göstermişti.

Bu arada oyuncunun yeni dijital platform Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde rol aldığı öğrenilmişti. Dizinin ilk sezonunun 9. ve 10. bölümünde konuk oyuncu olan Fettahoğlu’nun, 2. sezon için de prensipte anlaştığı konuşulmuştu.

Sonrasında ise Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Üç Kızkardeş’ isimli oyununda rol aldı. Şükran Ovalı ve Başak Daşman ile birlikte sahne aldı.

Bu arada oyuncu ile ilgili gelen son haber ise onu tekrar TV’de görmek isteyenleri de mutlu edecek. Nur Fettahoğlu’nun yeni bir dizi ile anlaştığı öğrenildi!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter sayfasından konuyla ilgili detayları paylaştı. Fettahoğlu’nun ismi Star TV’nin henüz adı konulmamış bir dizisiyle geçtiği konuşuluyordu.

Nur Fettahoğlu teklifi kabul etti! Star TV'nin iddialı dizisinde oynayacak! 7

Son gelen bilgilere göre oyuncu, diziyi kabul etti! O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizide Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ile başrolde oynayacak!

Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Tuvana Türkay ile Can Nergis de bulunuyor.