Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özder’in kızı Luna’yı görmelisiniz! Doğa Rutkay’ın ikizlerinin sevimliliği! Miray Daner’in şıklığı bir başka!

Özge Özder’in kızı Luna’yı görmelisiniz! Doğa Rutkay’ın ikizlerinin sevimliliği! Miray Daner’in şıklığı bir başka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Doğa Rutkay’ın paylaşımı var. Oyuncu, bilindiği gibi Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’da Yeter rolüyle ekrana gelmekte.  Aynı zamanda aynı kanalın fenomen programı Çocuktan Al Haberi’ni de sunuyor.

Adeta 10 parmağında 10 marifet denilen isimlerden birisi. Zira instagram hesabını takip edenler ne kadar enerjik olduğunu, gün içinde ne kadar çok koşturduğunu, farklı pek çok projede aynı anda yer almayı başardığını da görüyor.

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’daki evlerinde çocukları ve eşiyle bir markanın reklamlarında oynadılar. Ayrıca Youtube kanalı için Ali Baba Doğa Ana isimli bir program çekiyor Ali Sunal ile.

Kimi markaların reklamlarında rol alıyor ya da sesiyle yer alıyor. Aynı zamanda ikiz çocuk annesi olarak çok erken başladığı gün boyunca izlediği dizileri, filmleri takipçileri ile paylaşıyor.

Oyuncunun sevimli ikiz çocukları Rutkay Kerim ve Piraye ile ilgili video ve fotoğraf paylaşımları da büyük ilgi görüyor. Şirinlikleriyle herkesin sevgilisi olan ikizlerin son pozları aşağıda. Yüzlerini boyayan Piraye ve Rutkay Kerim’in fotoğrafını görenler ‘Maşallah’ demekten kendini alamıyor…

Özge Özder'in kızı Luna'yı görmelisiniz! Doğa Rutkay'ın ikizlerinin sevimliliği! Miray Daner'in şıklığı bir başka! 10

Gelelim Miray Daner’e… Oyuncu şu sıralar ekranda yok ama BluTV için çekilen Saygı dizisiyle gündeme geldi. Hayranları onu ekrandaki bir dizide görmek istiyor ama henüz kesinleşmiş bir projesi yok.

Genç kuşağın yetenekli, başarılı, çalışkan isimlerinden birisi. Oynadığı yapımlardaki performansı ile de dikkat çekiyor. Aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının markajında.

Özge Özder'in kızı Luna'yı görmelisiniz! Doğa Rutkay'ın ikizlerinin sevimliliği! Miray Daner'in şıklığı bir başka! 11

Daner’in mini etekli spor kıyafetiyle tarzı beğeni topladı. Daner’in bu fotoğraflarına binlerce kişi ile birlikte ünlü isimlerden de beğeni geldi. Bu isimlerden birisi de Merve Dizdar’dı… Siyah-beyaz kombini ile Miray Daner hayli şık görünüyor… Sizce de öyle değil mi?

Özge Özder'in kızı Luna'yı görmelisiniz! Doğa Rutkay'ın ikizlerinin sevimliliği! Miray Daner'in şıklığı bir başka! 12

Sadakatsiz dizisinde oynayan Özge Özder, bir süredir doğum izni yapıyor. Kızı Eva Luna’yı 14 Şubat’ta dünyaya getiren oyuncu, eşi ve annesi ile birlikte Luna ile ilgileniyor.

Evlerinde 3 de sevimli köpekleri bulunan oyuncu, kızları ile sevimli dostlarının da gittikçe daha yakınlaştığını zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da gösteriyor.

Luna’nın henüz yüzünü göstermese de pek çok fotoğrafını paylaştı oyuncu. Bu da onlardan birisi. Luna’nın daha da büyüdüğü görülüyor fotoğrafta.

Özder, sevimli köpeklerinin de Luna ağladığında üzüldüğünü fotoğrafla anlatmaya çalışmış…

Özge Özder'in kızı Luna'yı görmelisiniz! Doğa Rutkay'ın ikizlerinin sevimliliği! Miray Daner'in şıklığı bir başka! 13