Ana sayfa Güncel Haberler Nur Fettahoğlu’na ‘iyi ki’ dedirten proje!

Nur Fettahoğlu’na ‘iyi ki’ dedirten proje!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi, sinema filmi, tiyatro oyunları ile herkesin beğenisini toplamış üç başarılı kadın oyuncu, bu kez farklı bir projede buluştu. Kasım ayında final yapan Babil dizisiyle ekranlara gelen Nur Fettahoğlu, bir süredir dinleniyordu. Evinde kızı Elisa ile vakit geçiren oyuncu, bu kez Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan bir proje ile dikkat çekti.

Şükran Ovalı ve Başak Daşman ile birlikte rol aldıkları Anton Çehov’un ünlü eseri ‘Üç Kızkardeş’te oynayan Fettahoğlu, dikkat çeken bu tiyatro oyunu için instagram’dan yaptığı paylaşımda emeği geçenlere teşekkür etti.

Zorlu PSM prodüksiyonu ve Based Istanbul yaratıcı yapımcılığıyla hayata geçirilen Dijital Sahne’nin yeni oyunu, izleyiciden de karşılık buldu.

Fettahoğlu, 3 günde 80  bine yakın izlenme oranına sahip olan oyunun yönetmenliğini yapan İbrahim Çiçek ile birlikte rol arkadaşları ve emeği geçenlere de tek tek teşekkür etti.

Nur Fettahoğlu'na 'iyi ki' dedirten proje! 22

Çehov’un toplumsal çevrenin, boğucu taşra yaşamının eleştirisini ele aldığı “Üç Kız Kardeş”, Dijital Sahne serisi kapsamında yepyeni bir anlam üretimi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyunla ilgili detaylar şöyle:

“Üç Kız Kardeş”, geleceğe yönelik umutların taşra hayatının realitesiyle çakıştığı umut ile umutsuzluk arasındaki ince çizgiyi beklentilerin acı gerçekliğinden yansıtıyor. Godot’yu beklercesine Moskova’ya gidişi bekleyen kardeşler yaşamak zorunda oldukları hayatın kolları arasında kıvranırken kendi kişiliğimizi sahiplenmenin toplum tarafından doğumdan beri örülmüş duvarlara tosladığı noktayı ele alan Çehov’un gerçekçi pesimistlikle harmanladığı oyunundan bir kesit, Başak Daşman, Nur Fettahoğlu ve Şükran Ovalı’nın dudak uçuklatan oyunculuklarıyla cesur bir uyarlama olarak bizlerle buluşuyor.

“Acaba tüm yaşanmışlıklarımızla birlikte hayata ikinci kez başlama şansımız olsaydı, nasıl bir hayat yaşamayı seçerdik?” sorusunu ele alan “Üç Kız Kardeş” kesiti, Zorlu PSM YouTube kanalında yayında.