Ana sayfa Sosyal Medya Başak Daşman, erkeksi bir karakter ile TRT1 ekranında yeniden dizilere döndü!

Başak Daşman, erkeksi bir karakter ile TRT1 ekranında yeniden dizilere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Barbaros Hayreddin isimli dizinin ilk bölümü yayınlandı. Dizinin beklenenden düşük reytingler alması herkesi şaşırtırken, hikayede önemli isimlerden birisi olan Başak Daşman da yeni imajı ile hayranlarını şaşırttı.

Tecrübeli oyuncu, dizinin hikayesinde Barbaros Hayreddin karakterinin kız kardeşi Seyyare rolünü canlandırıyor. Dizi için yepyeni bir imaja bürünen oyuncu, rolünün detaylarını anlattı. Başak Daşman, “Maskülen bir karakteri oynuyorum. Seyyare, Barbaros’un kardeşi. Liman işletiyor, ticaret ile ilgileniyor ve erkekler ile muhatap olmak zorunda. O da biraz erkekleşmiş” açıklamasını yaptı.

Dizideki karaktere bürünmek için kıyafetleri giymesinin uzun süre aldığını anlatan oyuncu, makyaj ve saçın yapılmasının uzun sürmediğini anlattı. Kıyafetlerin çok fazla parçasının olduğunu da anlatan oyuncu, “Ben çok seviyorum kostümümü” dedi.

Başak Daşman, erkeksi bir karakter ile TRT1 ekranında yeniden dizilere döndü! 7

Seyyare karakteri erkekler ile çok fazla iletişim halinde olduğu için sert bir görüntü çizen oyuncu, gelecek bölümlerde karakterin kadın tarafıyla da izleyicilerin karşılaşacağını ifade etti.

Başak Daşman, dönem dizilerini seven birisi. Daha önce Payitaht Abdülhamid isimli projede de izlediğimiz oyuncu, bu tür rollerden çok zevk aldığını ifade etti.