Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, “Balık Burcu, maddi ve manevi anlamda güçleniyor!” dedi

Nuray Sayarı, “Balık Burcu, maddi ve manevi anlamda güçleniyor!” dedi

tarafından sevda

Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Nuray Sayarı, Balık burcu için bakalım neler söyledi? Balıklara hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu? İşte Nuray Sayarı’nın yorumundan öne çıkan başlıklar;

“Sevgili Balıklar, iş hayatınızda ki sıkıntılı günleriniz geride kaldı. Geçmişi bırakın önünüze bakın. kısa süre önce, iş, kariyer ve para konularında çok zorlandınız ve belirsizlikler yaşadınız ancak tüm bu belirsizlikler artık ortadan kalkıyor. Birikim ve yatırım yapmak istiyordunuz bunları planlayacağınız bir dönemdesiniz. İyimserliğiniz sosyal ilişkilerinizde anlaşılır olmanızı sağlayacak. Aşk hayatınızda ise partnerinizden uzun süredir görmek istediğiniz anlayışı göreceksiniz”.

“İşssiz veya para ile ilgili sıkıntılar yaşayan Balıklar, tüm bu sorunlar da ortadan kalkacak, hem maddi, hem manevi anlamda güçleneceksiniz. Kalbi boş Balık burcu size tavsiyem; karşınıza çıkan kişileri , biraz tanımaya özen gösterin acele etmezseniz güven veren bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Sağlık konusunda ise, geçmnişte yaşadığınız stres, baş ağrılarına neden olabilir, dikkat etmeniz de fayda var.”