Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan dikkat çeken yorum; “Kova Burcu, iş ve özel hayatında nelere dikkat etmeli?”

Nuray Sayarı’dan dikkat çeken yorum; “Kova Burcu, iş ve özel hayatında nelere dikkat etmeli?”

tarafından sevda

Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları dikkat çeken ünlü astrolog Nuray Sayarı, Kova burcunu uyararak; “Sevgili Kovalar bu hafta, her konuda ısrarcı olacaklar,  benim dediğim olmalı diye çevresinde baskı kuracaklar, bu durum tartışmalara neden olabilir, iİlişkilerinde ayrılık nedeni olabilir, işlerinden olabilirler, düzenleri bozulabilir. Bu hafta onlara tavsiyem geçmişle yaşamayı bırakın ve sakın baskıcı bir tutum içerisinde olmayın olacak” dedi.

Nuray Sayarı maddi konularda ise Kova burcuna güzel haberler verdi; “Sevgili Kovalar çok güçleneceğiniz bir hafta, çok iyi fırsatlar söz konusu, çalışan Boğalar zam alabilir, bu hafta şansınız dönebilir, ev alabilir, terfi edebilirsiniz. Büyük olanaklar elde edebilirsimiz bunu iyi değerlendirin” dedi

Sayarı, sağlık konusunda Kova burcuna şu mesajı verdi; “Stres kaynaklı baş ağrılarına dikkat edin! Relax olun, kendinizi serbest bırakın!”