Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Balık Burcuna; “Başkalarının sizin hakkınızda ki düşüncelerini umursamayın” dedi

Nuray Sayarı Balık Burcuna; “Başkalarının sizin hakkınızda ki düşüncelerini umursamayın” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarına uyarı ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Sayarı; Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirterek, Balık burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Balıklar, Dolunay sizin karşıt burcunuzda gerçekleşiyor , iş ve meslek hayatınız ile ilgili sürprizlerle dolu olumlu haberler alabilirsiniz. Aynı zamanda parasal konularla ilgili umulmadık sonuçlar meydana gelebilir. İş hayatınızda bazı arkadaşlarınızın farklı yüzleri ile karşı karşıya kalmanız sizi üzebilir. İletişim ve ilişkilerde yüzleşme haftasındasınız.

Aşk hayatınızda mutlu olmak istiyorsanız olaylara bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Düşünmeden konuşmayın, değerlendirme yapmadan keskin ve net kararlar alırsanız özel ilişkinizde kaoslara neden olabilirsiniz. Bu hafta size önerim, bir liste yapıp ilişkide keyif aldığınız ve canınızı sıkan konuları yazmanız olacak,  böylelikle duygularınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Sevgili Balıklar, sosyal hayatınızda yakın çevrelnizdeki kişilerden alacağınız eleştiriler canınızı sıkabilir. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü bu hafta pek önemsemeyin eğer önemserseniz psikolojik anlamda yıpranırsınız, sağlığınız bozulabilir bu konuya dikkat etmenizi öneririm.