Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Oğlak Burcunu sağlıkları konusunda uyardı!

Nuray Sayarı, Oğlak Burcunu sağlıkları konusunda uyardı!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarına uyarı ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Sayarı; Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirterek, Oğlak burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Oğlaklar, Bu hafta bedeninizdeki ağrılarınıza kulak verin, doktora gidin ihmal etmeyin, İhmal etmezseniz olası tehlikelerden kendinizi korumuş olursunuz.

Aşk hayatınızda ise kararlarınızı verirken iki kere düşünün. Kıymetinizi bilmeyen bir ilişki ile yaşamda yol alan bir Oğlak burcuysanız eğer bu ilişkiyi  değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Dönüp bir kendinize bakın, verdiğiniz değeri alamıyorsanız eğer o ilişkiyi uzatmayın.

SevgiliOğlaklar, bu Dolunay’ı fırsat bilin, karşınıza ekstra para kazanma fırsatları çıkabilir, bunları kaçırmayın. Bazı kararlar alırken tedbirli ve dikkatli olmanız lazım. Dolunay sizi dönüşümler yaşamanız konusunda etkileyecek. Yüzleşmekten, değişmekten korktuğunuz her konuda bu hafta daha cesur olacaksınız.