Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı uyardı; “Boğa Burcu bu hafta veriği nasihatllere dikkat etsin!”

Nuray Sayarı uyardı; “Boğa Burcu bu hafta veriği nasihatllere dikkat etsin!”

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı Boğa burcu için bakalım neler söyledi;

Sevgili Boğalar,  Bu hafta size iyilik yapan ve yardım etmeye çalışan kişilere önem verin. Sağlığınız çok iyi, ağrılarınız sona eriyor. Huzurunuza düşkünsünüz, yaptırımlardan hoşlanmıyorsunuz, evli Boğalar  özellikle son iki aydır zor zamanlar geçirdi ancak bu hafta üzerinize gelen konularla alakalı duygu ve düşünce olarak özgürleşecek ve vazgeçemediğiniz olumsuzluklardan kolaylıkla vazgeçeceksiniz.

İş hayatınızda gergin olduğunuz kişilerle ilişkileriniz düzelecek, değeriniz anlaşılacak. Bu hafta kardeşlerinizin yada yakınlarınızın hayatlarında ki problemlere odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Siz, verdiğiniz nasihatler ile onların hata yapmasına neden olabilirsiniz bu yüzden sadece iyi bir dinleyici olmanızı öneririm.