Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’da 6 – 13 Mayıs haftalık tüm burç yorumları!

Nuray Sayarı’da 6 – 13 Mayıs haftalık tüm burç yorumları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan astrolog Nuray Sayarı, 6 Mayıs – 13 Mayıs 2019 tarihleri için burç yorumlarında bulundu. Haftalık yorumlarında burçları nelerin beklediğini canlı yayında anlatan Nuray Sayarı, 12 burç içinde önemli detaylar verdi.

Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programda Koç burcundan Balık burcuna kadar detaylı anlatımlarda bulunan Nuray Sayarı’nın tüm açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.

Ayrıca Nuray Sayarı’nın 6-13 Mayıs haftalık burç yorumları kısa başlıklarla şu şekilde:

Koç Burcu: Ev içi meselelerin gündeme geleceği zamanlar sizi bekliyor. İnce ince planladığınız her şeye yavaş yavaş kavuşacaksınız. Çevreniz ile empati kurmayı deneyin.

Boğa Burcu : İş hayatınızın oldukça parlak olduğu bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevrenizini ihmal etmeniz hoş karşılanmayabilir. Aşk hayatınızda karar vermek için henüz çok erken.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizde anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Küçük ev kazalarına dikkat.

Yengeç Burcu: Eşiniz ya da sevgiliniz, bir hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Artık çekingenliği bir kenara bırakın. Hayallerinizden vazgeçmeyin.

Aslan Burcu:İş hayatınızda kendinizi adadığınız için hayatın diğer alanlarını es geçiyorsunuz. Kendinize değer vermenin başka yollarını bulmaya çalışın. Yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin.

Başak Burcu: Çocuklarınız varsa, eğitimiyle ilgili ciddi palanlar yapıyor olabilirsiniz. İş hayatınız birden değişebilir, dikkat. Diş ağrılarınızı daha fazla çekmeyin hemen bir doktora gidin.

Terazi Burcu: Bir yakınınızdan büyük bir destek göreceksiniz. Cesur olursanız bu dönem sizin için çok avantajlı olabilir. Fazla düşünürseniz ruh sağlığınızı bozabilirsiniz.

Akrep Burcu: Yeni bir ortaklık veya iş mi kurmayı düşünüyorsunuz? Bunun için iyi bir zaman. Ani kararlar almadan önce sevdiklerinize danışmanız yararlı olabilir. Yapmanız gereken işleri ertelemediğiniz sürece başarılı olursunuz.

Yay Burcu : Büykü bir para kazanabileceğiniz bir teklif var. Her konuda yapabileceğinizin en iyisini yapın. Umutsuzluğa düşerseniz üzülen siz olursunuz.

Oğlak Burcu: Partnerinizle aranızdaki bağın güçlü olup olmadığını anlayacaksınız. İş hayatınız sizin inatçı tavrınızdan dolayı zora giriyor. Sağlığınızı ihmal etmeyin, sonuçları sizi üzebilir.

Kova Burcu: Akrabalarınızla ilgili bir sorun olabilir. Şu sıralar vereceğiniz kararlar çok önemli. Aşk hayatınızı girdiği rutinden kurtarın.

Balık Burcu: Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde bir sorun yaşayacaksınız. İş hayatınızda başarılı olmak için karamsarlıktan uzak durun. Her şey istediğiniz gibi olmayabilir, üstelemeyin.