Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan dikkat çeken Oğlak burcu yorumu; “Kıskançlığınız ilişkinizi bitirebilir!”

Nuray Sayarı’dan dikkat çeken Oğlak burcu yorumu; “Kıskançlığınız ilişkinizi bitirebilir!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı burç yorumları ile ilgi görmeye devam ediyor.

Oğlak burcunu bu hafta iş ve özel yaşamında neler bekliyor, Nuray Sayarı uyardı; “Sevgili Oğlaklar bu hafta kıskanç olmayın!” Sayarı sözlerini şöyle sürdürdü; ” Özellikle aşk yaşamlarında düşünerek hareket etmek Oğlaklar için bu hafta çok önemli olacak. Duygusal çatışma ve kıskançlıklar olabilir, ilişkilerinizde kıskanç tavrınızla kopmalara neden olabilirsiniz” dedi.

Oğlak burcunun sorumluluklarının farkında olarak yaşamda aldığı yolun onları daha büyük başarılara taşıyacağının altını çizen Sayarı, “Sevgili Oğlaklar, bu hafta kendim için hayatı nasıl güvenilir hale getirebilirim konusunu sorgulayabilirsiniz. Bu hafta her konuda daha prensipli üretken ve çalışkan olacaksınız, maddi ve manevi yardım almaktan çekinmeyin güven duyduğunuz kişilerden yardım isteyin, finan konusunda böyle bir ihtiyaç olabilir gereksiz gurur yapmayın” dedi

Nuray Sayarı sağlık konusunda ise Oğlak burcuna şu uyarıda bulundu; “Özellikle bilgisayar karşısında çalışan Oğlaklar bu hafta göz sağlığınıza çok dikkat edin, ihmal etmeyin!”