Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Yengeç Burcuna uyarı geldi; “iki kere düşünüp konuşun, gaflara dikkat!”

Nuray Sayarı’dan Yengeç Burcuna uyarı geldi; “iki kere düşünüp konuşun, gaflara dikkat!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Astrolog, bakalım bu hafta Yengeç burcu için neler söyledi; Sayarı’nın Yengeçlere uyarı ve tavsiyeleri şu şekilde;

“Sevgi Yengeçler, bu hafta sizin için hasret ve özlem haftası, uzakta olan yakınlarınızı özleyebilirsiniz bu nedenle hassasınız ve tartışmalara çok açık olacaksınız. Bu hafta konuşurken çok dikkat etmeniz gerekiyor, ağzınızdan çıkan her cümleye dikkat edin, gaflar yapabilir haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz, kelimeler sizi işinizden veya ilişkinizden edebilir. Size tavsiyem; Bu hafta, dinleyici olun konuşmacı olmayın!”.

Maddi konularda Yengeç burcunu neler bekliyor? Nuray Sayarı; “Yengeç burcu bu hafta parasal konularda güzel haberler alabilir, hedeflerini gerçekleştirebilir, ev almak isteyen Yengeçlerin  kredisi onaylanabilir” dedi.