Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de Nöbet dizisi yeni bir Çukur çıkışı yapar mı?

Show TV’de Nöbet dizisi yeni bir Çukur çıkışı yapar mı?

tarafından ker_def

atv ekranlarında Sen Anlat Karadeniz dizisi önceki sezon müthiş bir çıkış yapmıştı. Bu sezon da aynı ekranda Bir Zamanlar Çukurova dizisi benzer bir çıkışa imza attı.

Show TV’nin Çukur dizisi ise 2. sezonuyla ekranda fırtına estirmeye devam ediyor. Nöbet dizisi ise yakında Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Akıllardaki soru ise şu; Nöbet dizisi Çukur gibi büyük bir çıkışa imza atabilir mi?

Böyle bir potansiyel var ama belirleyici olan dizinin yayın günü olacak. Bakalım Nöbet dizisi hangi gün yayınlanacak ve ne zaman izleyici ile buluşacak?

Dizinin tanıtımlarına yönelik ilgi de artarak devam ediyor.

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve dev prodüksiyonu ile uzun zamandır merakla beklenen dizinin ekrana gelen tanıtımları büyük beğeni topluyor. Nöbet heyecanın hız kesmediği, milli değerlerin izleyenleri derinden etkilediği tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi.

Görev yaptığı Hatay’da, halkla devlet arasındaki bağı güçlendirmeyi isteyen Barış Kalender’in (Yurdaer Okur), “Hatay insanı sıcaktır, samimidir, devletinin yanındadır komutanım. Farklı kökenden, farklı dinden bir çok insanın birlikte kardeşçe yaşadığı; Türkiye mozaiğinin en güzel örneğidir Hatay!” sözleri dikkat çekiyor.

Nöbet etkileyici hikayesiyle yakında Show TV’de başlıyor!