Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay, trafik kazasıyla ilgili yaptığı hatayı itiraf etti!

Nurgül Yeşilçay, trafik kazasıyla ilgili yaptığı hatayı itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Son Nefesime Kadar isimli diziyle yeniden ekranlara dönüş yaptı. Ertan Saban ve Emre Kınay ile başrolü paylaşan oyuncu, Mihri isimli bir kasaba komiserini canlandırıyor… Hikayesi BAFTA ödüllü Happy Valley isimli diziden uyarlanan Son Nefesime Kadar düşük reytingler aldığı için beşinci bölümü ile birlikte 23 Mart Çarşamba günü final yapacak.

Nurgül Yeşilçay ise dizisinin yanı sıra, sete giderken aracıyla yaşadığı kazayla gündemdeydi. Oyuncu, yüzünden yara aldığını ve ölümden döndüğünü söylemişti. Kaza konusunda detaylı bir açıklama yapan ünlü oyuncu, araç kullanmayı normalde sevmediğini söyledi.

Oyuncu, “Araç kullanmak zorunda kaldım. Öyle bir yanlışlık oldu. Frene basacağım derken, gaza bastım panikle. Ağaç ile direk yan yanaydı. Çok kötüydü” diye konuştu. Bu kaza sonrasında dudak bölgesine dikiş atılan ve doktor kontrolünde bir süre kalan ünlü oyuncu, dizi setindeki işine geri döndü.

Nurgül Yeşilçay, doktora gitmeye devam edeceğini ve bu kazadan sonra yüzünde kalıcı bir iz olmayacağını söyledi. Oyuncu, “3 ay sonra geçecek. Zaten elektro şok da yapıyoruz, masaj da yapıyoruz. Geçecek inşallah” diye konuştu.

Afra Saraçoğlu ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununda da yer alan oyuncu, hayranlarına bir de müjde verdi. Nurgül Yeşilçay, Londra’ya da giderek oyunu İngiltere’de de sahneleyeceklerini anlattı.

Afra Saraçoğlu’nun çok güzel oynadığını belirten ünlü oyuncu, herkesi oyuna davet etti.