Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’e teklifler peş peşe geliyor, ama onun aklı başka bir yerde!

Uğur Güneş’e teklifler peş peşe geliyor, ama onun aklı başka bir yerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Güneş, birbiri ardına iddialı projelerde yer alarak yeteneklerini sergileyen ve milyonlarca hayranı bulunan bir oyuncu… 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2013 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve 9 yıllık kariyerine önemli projeler sığdırdı.

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Tuğtekin karakteri ile unutulmazlar arasına katılan oyuncu, İsimsizler adlı dizideki Fatih Keskin olarak da hafızalarımızda bulunuyor. Uğur Güneş’in en büyük kariyer çıkışı yaptığı proje ise Bir Zamanlar Çukurova oldu.

4. sezonu atv ekranında devam eden dizide Yılmaz karakterini canlandıran oyuncu, 3. sezonun ortasında hikayeden ayrılmıştı. 79 bölüm boyunca çok başarılı işlere imzasını atan Uğur Güneş, son olarak bu sezon başında Kanunsuz Topraklar dizisine başladı.

Uğur Güneş'e teklifler peş peşe geliyor, ama onun aklı başka bir yerde! 7

Fox TV ekranında yayınlanan yeni dizisinde Esra Bilgiç ile başrolde yer alan Uğur Güneş, Davut karakterinde yine yeteneklerini sergileme fırsatını iyi değerlendirdi. Bu projenin de 16. bölümde düşük reytingler nedeniyle bitmesinin ardından ise oyuncu dinlenme dönemine geçti.

Birbiri ardına teklifler alan Uğur Güneş, birçok yapımcının gözde başrol erkek oyuncularından birisi olmayı başardı. Şimdi ise onun aklında bu başarılarının taçlandırılacağı bir ödül töreni var.

2022 yılının 20 Mart günü Dubai’de gerçekleştirilecek olan Murex D’Or Uluslararası Ödül Töreni için davet alan Uğur Güneş, hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Daha önce Beren Saat, Can Yaman ve Demet Özdemir gibi isimlerin de katıldığı bu tören, Uğur Güneş’in popülerliğinin Türkiye sınırlarını aştığına yeni bir kanıt da olacak.